Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

mam chłopaka, ale pojawiła się dawna miłość....

Polecane posty

Przeszło 2lata temu poznałam Kacpra, zakochałam się w nim praktycznie od 1wejrzenia. Widzieliśmy się pare razy, ja też mu się spodobałam, no ale kontakt się urwał po ok3miesiącach. Rok póżniej nadal o nim myślałam, ale wtedy poznałam Dominikia, przypominał mi Kacpra z wyglądu, bo są trochę podobni (wzrost kolor włosów i oczu). Podrywał mnie itd i po kilku miesiacach sie z nim zakochałam. Po pół roku odezwał się Kacper, napisał SMSa co słychać itd i wtedy pomyslałam, ze kacper mnie nie obchodzi i kocham Dominika. Minął rok. Tydzień temu odezwał sie znów kacper, na n.k. Znalazł mnie tam. No i zaczęlismy gadać. Ma też kogoś (ale od paru tygodniu dopiero) No,ale gadamy sobe i zaczynamy miec wątpliwosci. Tzn ja chyba znów sie w nim zakochuje! Kacper był moją pierwszą miłością, taką do którego naprawdę "wzdychałam" no ale wtedy za mało sie starał (jest b.niesmiały. ale miał inne dziewczyny, wiec jakos sie musi znac na rzeczy) Wiem, że on by rzucił tamtą dla mnie (zna ją krótko , wiec nie ryzokowałby dużo) a ja byłam pewna, żekocham Dominika,ale teraz znów ten kacper mnie uwodzi. mam wielu kolegów ale nigdy nie myslałam o żadnym, ze jest "lepszy" od m.chłopaka. ale o kacprze czasem myslałam tzw na pewno nie zdradze chłopaka. nawet pocałunek nie wchodzi w gre. a wiem, ze m.chłopak kocha mnie b.b.mocno! czy mozliwa jest przyjaźń z kacprem? chyba nie,jesli sie mysli o nim, jako potencjalnym facecie. zapomniec o nim? urwać kontakt? mam 23lata,a oni ok 3lata wiecej niż ja

tyle, że kacper nie mówi, ze mam rzucic chlopaka, tylkow stylu "jesli bedzesz kiedys wolna" lub 'w życiu nigdy nic nie wiadomo" ja byłam w nim tak zakochana, że szok, wtedy a teraz jestem zazdrosna trochę o jego dziewczyne i nawet nie umiem sobie wyobrazic, ze mogłabym pow. m.chłopakowi, ze to koniec

ale co ? były rozmowy na temat żeby spróbować jeszcze raz? nie czaje tego :] Lepiej sie nie wplątuj bo cie zostawi ten i ten :D masz chłopaka, wiec zajmij się nim :)

z kacprem w zasadzie nigdy nie byłam. jedynie trzymalismy sie za ręce, no i przytulanie podczas tańców i miłe smsy wtedy. a teraz były rozmowy, że skoro myslelismy o sobie tyle czasu itp to musi cos znaczyć, że moze jestesmy sobie przeznaczeni itd chłopakowi mówiłam, że pisze sobie z kolegą w necie i mam sie z nim spotkac na kawe.

wiadomo, ze kazdy ma wady. i m.chłopak ma kilka wad, które mu wytykam aby sie zmienił np palenie, ale kacper ma wiekszosc tych samych wad :p wiec zaden nie jest lepszy ani gorszy. moze jak sie znim spotkam znów na żywo to mi przejdzie...albo sie znów zakocham.... teraz chyba jestem troche zauroczona nim

Nie wiem, jeśli sie jest z kimś to raczej nie mysli sie o innych, nie ma żadnych wątpliwości. Widocznie czegoś Ci brakuje w związku.. A jeśli coś czujesz do kacpra to działaj..

no wiec własnie. nigdy nie miałam wątpliwosci co do chłopaka, kocham go to bardzo. to chyba jakies zauroczenie, ale zakochałam sie już w nim przeszło 2lata temu! spotkam sie z nim, moze mi przejdzie i pozbęde się wątpliwosci na zawsze :) gorzej, jak nie... teraz spotkanie z chłopakiem nie dają mi tyle radosci, co przed jego pojawieniem się tzn kacpra

ale twierdzisz, że kochasz swojego, więc chyba wiesz już co robić :D ale na kawe zawsze można sie umówić :D

kocham, ale teraz jakby mniej.... zauroczyłam sie! mam nadzieje,ze po tej kawie wszystko się wyjaśni! dam znać PO kawie :P

ale ja juz z nim gadam codziennie na necie i w sumie czekam na wieczór aż bedzie. teraz tez z nim piszę. ehhh wolałabym jutro, przynajmniej szybciej by sie wyjasniło

spotkalismy sie, ale nie czułam juz tej chemi co kiedys. teraz juz chyba to tylko dobry kolega badz przyjaciel.

hmmm, jednak coraz bardziej zapomninam o chłopaku i za to mysle o Kacprze. On pow. ze chcialby byc ze mna, ale on nie rozbija związków... Przeciez nie rzucę chlopaka, ktróry mnie strasznie kocha, dla niepewności.....

Gość sasassasasasas
Rzuć obecnego chłopaka w cholerę, w końcu "serce nie sługa", wtedy Kacper narobi Ci nadziei i rzuci Cię również w cholerę, oczywiści Ex w tym czasie znajdzie sobie normalną i mądrą dziewczynę, a Ty dostaniesz po dupie i zaczniesz doceniać to co masz, a nie kierować się emocjami jak małolata. Do pewnych spraw trzeba dorosnąć.

Gość retgrgv
miałam taką samą sytuację jak Ty. Tylko że ta stara miłość postanowiła mnie odwiedzić po 1,5 roku, długo nie mogłam się po nim pozbierać o nim zapomnieć itp. Tak się cieszyłam jak go zobaczyłam że pomyślałam że może nie kocham swojego chłopaka tak naprawdę tylko jego. Do czasu aż mnie pocałował. Wtedy poczułam że to nie to, TO NIE TEN SAM człowiek ktorego znałam, to nie tamta miłość, to było kiedyś, teraz już jest i będzie inaczej, pamiętaj ludzie się zmieniają, żebyś się nie nacieła.

tez sie boje, że to nie "ten sam człowiek" :( no, ale skoro zachowuje sie jak małolata, to moze nie kocham jednak swojego chłopaka? ale kacprem byłam zauroczona od zawsze, ale przy chłopaku zapomniałam o nim, bo co miałam wzdychac do kogos kogo nie widze itd itp :P :( wtedy musiałabym zerwać kontakt z Kacprem, aby o nim zapomnieć, albo po prostu sie kolegowac (jesli tak sie da)

Chyba znów zakochałm się w Kacprze....

Gość Kleryk_
czy wy cale zycie bedziecie rozpamietywaly tych swoich bylych, swoje pierwsze milosci. Zajmijcie sie zyciem - co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr !

no wiem i myslałam, ze po tamtym spotkaniu zapomne o nim itp no, ale.. chodziło mi o chemia taką, że najchetniej bym sie odrazu na niego rzuciła. ja ogolnie wtedy sie czułam jakbym zdradzała chłopaka. Ogólnie jest mi strasznie przykro, że chłopak cierpi itp Trudne to wszystko. No, ale juz podjęłam decyzje...

Kacper nie jest moim byłym, bo wtedy z nim nie byłam. Bylismy b.dobrymi znajomymi

zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam. chłopak zna prawde, chce abym wróciła. jest mi tak smutno :(

PÓŁ ROKU PÓŹNIEJ (jeśli ktoś jest lub będzie kiedyś w podobnej sytuacji, to może to kogoś zainteresuje) Rzuciłam wtedy Dominika dla Kacpra. Po ok 2tygodniach wróciłam do chłopaka. Z Kacprem w tym czasie nawet się nie spotkałam! Poprostu z chwilą zerwania przestałam "być zauroczona kacprem" Przez te 2tyg miałam kontakt z Dominikiem, chciał abym wróciła itd Jesteśmy razem do dziś :) Cieszę się, że jestem razem z nim :) Prawdziwa miłość wszystko zwycięży. Ale nie żałuje, że go zostawiłam, bo przez to zrozumiałam, że go naprawdę kocham, a on strasznie tęsknił i cierpiał, powiedział, że nie wiedział, że aż tak będzie mu źle bezemnie. Gdybym się całowała albo coś z Kacprem, pewnie czułabym się podle, a tak nic "złego" nie zrobiłam.

Gość waszzz offerma
a z którym straciłaś dziewictwo ?

Obecnie jestem z kimś jeszcze innym :P jednak gdy czlowiek wybiera, to znaczy ze żadnego nie chce w 100%