Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paciulucha

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Witam. W ubiegłym miesiącu miałam z moim chłopakiem stosunek przerywany ( W dni niepłodne ). Biorę wapń, bo słyszałam, że pomaga na bolesne miesiączki. Miesiączka, którą miałam, była inna niż zwykle, bo mniej bolesna, mniej obfita, ale trwała tyle samo, czyli 7 dni ( bez brązowych plamień ). W tym miesiącu kochałam się z chłopakiem tak samo jak wtedy, również stosunek przerywany, nawet nie był blisko dojścia. Bolą mnie piersi, jak zawsze przed okresem. Czekam właśnie na miesiączkę. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży czy to wapń?

Gość pink citrus
NIE JESTEŚ W CIĄŻY. Polecam odgrzebać podręcznik do biologii z gimnazjum i przeczytać jak dochodzi do zapłodnienia.

Gość master gadasz
zapytaj wróżke jadzie. Dziewczyno! zabierasz się do seksu, a nie wiesz jak dochodzi do zapłodnienia??? ile ty masz lat, 15???? UPRAWIAJAC SEKS BEZ ZABEZPIECZENIA ZAWSZE JEST RYZYKO ZAJSCIA W CIAZE. a stosunek przerywana to najbardziej zawodna metoda unikniecia ciazy.

Gość L4 to chorobowe
Przerywany to nie antykoncepcja. Licz się z tym skoro igrasz z ogniem że możesz wpaść.

L4 fakt jest taki, ze trzeba umieć. Zwala sie na "zly sposob antykoncepcji" a prawda jest taka, ze tylko i wylacznie wina faceta jak na czas nie wyjmie. A przyznac oczywiscie sie nie przyzna. Z moim mezem LATAMI praktykowalismy przerywany, plodne/nie plodne nie zwracajac uwagi. Wystarczyl JEDEN PEŁNY STOSUNEK w dni płodne bym była w ciąży więc do mało "płodnych" parek nie należymy ;) Trzeba umieć, a jak zabiera sie za to ktoś kto nawet nie wie co i jak to potem sie dziwic wpadkom nie ma co.

Gość L4 to chorobowe
no jeżeli dla kogoś to anty to ok tylko żeby potem tak nie jęczał jak wiele osób w róznych tematach. Decydujesz się na to to miej pełną świadomość tego co robisz. Jednym się udaje wiele razy a inni raz i starczy. Cóż jeśli ktoś chce grać w rosyjską ruletkę to jego sprawa, ale ileż można potem czytać tych histerii czy się wpadło czy nie bo okres się spóźnia. Mówisz A to bądź gotowy na B. :)

Angelowa - tu nei chodzi o "potrafienie na czas wyjać". Plemniki znajdują się w "płynie: faceta jeszcze przed wytryskiem, więc nawet jeśli nei skończy on w srodku, to jest ryzyko zapłodnienia. To, ze Wam sie latami udawało uniknąć tjeszcze nie świadczy, że wszystkim się będzie udawać.