Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana stokrotka

Rok razem a już rutyna :(

Polecane posty

Gość zakochana stokrotka

Błagam o pomoc... Jesteśmy razem rok, a już w nasze życie wkradła sie rutyna.... Seks zaczyna sie robić wręcz beznadziejny... Kocham mojego faceta ponad wszystko, ale kochać nie musimy się wcale... Kiedyś potrafiliśmy po kilka godzin, w weekend nawet kilka razy za dnia, a teraz? Dzisiaj rano obudziłam go pieszcząc jego penisa, kochaliśmy się bagatela 10 minut i doszedł, pół godziny później to samo - 10 minut i po sprawie. I tylko jeden schemat. Nie wiem już co mam robić, jak zachęcić go do czegoś innego, albo jak sprawic by ta sfera zrobiła się bardziej atrakcyjna?

Qrcze, a myslalem, ze bedzie ... "ciagle siedzi przed komputerem" ... "malo wychodzimy na spacery, do kina" ... ... a tutaj autorka sie o seks dopomina ;)

Gość masssdejennnaaaaaaa
jak przez zyie chcesz isc patrzac na seks to masz problem.z braku przyjemnosci nie jeden porzuca bliska osobe.trudno.powodzenia

Gość ciapelek
To jest normalne,że już poznaliście siebie. Jeżeli się kochacie to rozmawiajcie ze sobą na każdy temat-o sferze seksualnej tez, co wam przeszkadza i co Cię martwi. Jak 2 osoby się kochają to tylko rozmowa,rozmowa i jeszcze raz rozmowa. pozdrawiam. Nie mogę spać, bo chyba się zakochałam w facecie którego poznałam niedawno. Piękna sprawa taka miłość.... Daje siłę do życia.