Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aarika

czy mezczyzna bardziej angazuje sie uczuciowo......????

Polecane posty

Gość aarika

jestem zakochana w mezczyznie 20 lat starszym ode mnie, dwa mie siace temu doszlo do zblizenia ale tylko sex oralny.na nastepnym spotkaniu tez tylko kochalismy sie po francusku..Czy mezczyzna bardziej sie angazuje uczuciowo jak normalnie sie kocha z kobieta??? Czy ktos potraafi to wytlumaczyc???

Gość fdgdgdgfdg
chce Ci się być ze starym dziadkiem??? ja też byłam ze starszym facetem i wytrzymałam tylko 2 tygodnie :(

Gość aarika
zony nie ma ale mysle ze zyje z jakas kobieta mowil mi ze niby nikogo nie ma na stale..

Gość aarika
jestem w nim zaakochana od wielu lat on jest moim lekarzem zawsze o nim marzylam nawet bedac w innym zwiazku to czesto o nim myslalam..tylko nie wiem o co chodzi ze nie bylo jeszcze normalnego stosunku..

Gość doktor no
a spytałaś go dlaczego był tylko oral czy najpierw przyleciałaś tutaj?

Gość aarika
to zdarzylo sie dwa razy a za trzecim powiedzialam ze chce sie z nim kochac normalnie ale nie u niego w gabinecie.. mam wrazene ze on czegos sie obawia... aha on we ze wyjezdzam niedlugo moze to jest powod ...

Gość doktor no
czyli nie spytałaś?

Gość aarika
spytalam czy on nie chce sie kochac normalnie? powiedzial ze chce ze dlaczego tak mowie..

Gość Jacek żytkiewicz,
tak jak ktos napisal - on jest zajety a wiekszosc facetow uwaza, ze oral to nie jest zdrada, Krótko mówiac ma cie w dupie 🖐️

Gość doktor no
więc dlaczego za drugim razem też tylko oral? nie kumam, oboje chcieliście i co?

Gość aarika
za tym drugim razem ja nie moglam kobiece sprawy..wiec bylo tylko jednostronnie a za trzecim nie doszlo do niczego bo powiedzialam ze chcialabym sie spotkac gdzie indziejjjjj i pobyc z nim dluzej powiedzial ze ok mamy sie spotkac przed moim wyjazdem

Gość aarika
czy mezczyzna bardziej sie angazuje przez normalny stosunek???? czy o co chodzi?

Gość doktor no
więc w czym problem i skąd ten wątek o zaangażowaniu bo jakoś nie kumam tego skoro piszesz tylko o sposobie uprawiania seksu

Gość aarika
nie chodzi tylko o sex Ja jestem w nim zakochana od lat... przeciez jak kogos darzysz uczuciem to chcesz byc blisko tej osoby.Mam wrazene ze on ne chce sie angazowac? nie wiem jak to jest z mezczyznami...

Gość ona 20192837
opowiedz cos więcej o sytuacji. czy on wie, że od lat go kochasz? jak się rozwijała znajomość? może będę mogła coś doradzić

Gość doktor no
no właśnie, piszesz tylko o waszym seksie więc za malo danych, żeby coś więcej oceniać

Gość aarika
on nie wie ze jestem zakochana.. nasza znajomosc wygladala tak ze chodzilam na wizyty on chcial ze bym sie odezwala odczasu do czasu zawsze pytal o moje zycie prywatne a to mnie przytulal ale nigdy nic wiecej.. kiedys on polozyl mnie do siebie na oddzial i tam stalo sie pierwszy raz.

Gość ona 20192837
a wyznał ci jakieś uczucia?

Gość doktor no
hmm,to może poczekaj do tego spotkania przed wyjazdem, może ono wyjaśni coś więcej?

Gość aarika
zawsze widzialam to ze on by chcial ze mna cos wiecej a jak sie odwazylam to w koncu zrobic to tylko oral przeciez jak pragniesz to chcesz go calego..

Gość aarika
nie nie wyznal mi niczego slowami ale ja jemu tez nie..

Gość aarika
wciaz pyta czy cos sie zmienilo z tym moim wyjazdem

Gość aarika
czy dla mezczyzny jest roznica miedzy sexem oralnym a zwyklym???jak oni to spostrzegaja?

Gość tak uważam
boi się, że zajdziesz w ciążę, to po pierwsza, a po drugie pewnie ma problemy ze wzwodem.

Gość aarika
on jest gin... to wie w 100 procentach jak to sie robi a ze wzwodem nie ma problemow

Gość tak, tak wszyscy wiedzą
a zobacz ile osób tak doświadczonych zachodzi w ciążę. To jest impuls, zapomnienie, mała chwilka. Nie wiesz jak jest ze wzwodem skoro normalnego zbliżenia nie było.

Gość aarika
jak nie wiem przeciez jak jest oral i jest do konca to przeciez logiczne ze ma wzwod...

Gość aarika
moze mi ktos w koncu powiedziec czy to jest jakas różnica dla mezczyzny? czy przez stosunek bardziej sie angazuje? bo kobieta to napewno

Gość aarika
czy nikt nie wie jak to jest /??????????????????????????