Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala la

moja niestandardowa piosenka na 1wszy taniec

Polecane posty

Gość racja racja
dla osób z niskim poziomem intelektualnym którzy lubią sobie słodzić idiotko czy kretyn .

Gość jak ktoś porównuje
cudownych rodziców do tego szajsu to faktycznie ma coś z głową :O i tu cię zaskoczę - ja nie będę miała żadnej bibuły ani sprośnych zabaw, cudownych rodziców też nie będzie. No ale każdy inaczej spogląda na "dzieła" jeden szczyci się tak niżowym tekstem drugi woli coś gustownego. 🖐️

Gość dajcie baby spokój
jakaś wieśniara założyła prowokacje i się teraz z was śmieje a wy się żrecie. :O

Gość jagoda.malina
moim zdaniem bardzo dobry pomysł. zastanawia mnie jedna rzecz - większość dziewczyn zarzeka się tu, że ich wesela to wesela eleganckie, z gustem i klasą. to ciekawe, bo śledząc wiele topików na tym forum dotyczących przygotowań, zwyczajów przedweselnych i weselnych, sal i domów weselnych, sukien i wspomnień trudno tę klasę i elegancję w tych weselach dojrzeć.

Gość mam 22 lata
uważam że to jest totalnie pozytywne:) odjechane w kosmos. ale nie każdy Was zrozumie... ile macie lat?

Gość jak ktoś porównuje
ja nie szukam żadnych inspiracji na żadnych forach.Ze swoich autopsji to bierzecie?

Gość ewciaaa///
jak dla mnie to możecie tańczyć przy piosence gdzie walą chujami czy cipami ale nie próbujcie wmówić, że jest to szczytem elegancji. Piosenka na poziom gimnazjalisty. Ktoś tu zapodał "do you love me" świetna sprawa i tekst na luzie to jest coś a nie jakieś szambo

Gość autorko gratuluję
totalnego bezguścia. Piosenka jest beznadziejna i nie nadaje się na 1 taniec

Gość oz kurvełe
ale dno :D