Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bochce

kocham

Polecane posty

mam 25 lat,on 43 poznalam go w pracy na poczatku bylam dla niego niedostepna ale z kazdym dniem kiedy on staral sie mnie jakos poderwac , wkoncu uleglam i zrozumialam ze mi na nim zalezy , zaczelismy sie spotykac codziennie po jakims czasie kochalismy sie i powiem wam ze jeszcze nigdy nie przezylam tak wspanialego uniesienia jak z nim bylo mi cudownie , pragnelam go coraz bardziej , i odwrotnie pisalismy do siebie po 100 sms ow dziennie , niestety od dobrego tygodnia cos sie zmienilo meczylam go smsami i napisal mi ze jestem cudowna kobieta ale nie dla niego ,a pisal i mowil ze mnie kocha , a ja nie moge spac po nocach zrozumialam ze go kocham co mam zrobic pomocy a i nie piszcie ze zalezalo mu na sexie bo tak nie jest

po prostu z nim porozmawiaj i zapytaj dlaczego - czesto najprostsze rozwiazania sa najlepsze

Gość ale jak tu nie pisać, że
zależało mu tylko na seksie, skoro na pierwszy rzut oka tak to wygląda. no chyba, że należysz do tych kobiet, które zamęczają człowieka telefonami, smsami itd. najwyraźniej jemu to nie odpowiada, zresztą sama napisałaś, że na początku byłaś niedostępna. facet mógł myśleć, że jesteś "normalna" i nie będziesz robić tego, co robisz, a tu się okazało inaczej i dlatego nie jesteś dla niego. chociaż jak dla mnie to zbyt naciągane :P chciał pobzykać młodą i tyle

nie jestem osoba ktora zamecza telefonami , poprostu chcialam wiedziec co sie zmienilo ze jest taki inny ,ale piszac mi smsa ze jestem cudowna kobieta ale nie dla niego prawie stanelo mi serce !napisze tez ze rozmawialismy o nas i on bal sie roznicy wieku ze po czasie to ja go zoastawie dla mlodszego , ale ja nie wyobrazam sobie zycia bez niego nigdy nie spotkalam takiego mezczyzny jak on ,przed nasza znajomoscia bylam w zwiazku 6 lat i nie zaluje ze dla niego zrezygnowalam z tego , ale tez nie rozumiem zachowania jego jako dojrzalego faceta :(pisal ze mnie kocha ,a ja pytalam sie czy napewno zebym pozniej nie cierpiala zapewnia lmnie ze zna znaczenie slowa kocham napisal mi ze musi to wszystko przemyslec i mam dac mu troche czasu ale jak dlugo mam czekac napisac mu cos czy czekac ? nie wiem jestem zalamana

Gość aletebabyGŁUPIE
Bez urazy ale jesteś idiotką ! Ten świat opiera się TYLKO na kasie i na dupie !!! Nie na uczuciach! Im szybciej to zrozumiesz , tym lepiej dla ciebie! Chłop chciał sobie tylko zamoczyc , a ty dorabiasz do tego jakąś ideologię! Zejdź na ziemię !!!

Gość popieram aletebaby....
nic dodać nic ująć :)

Gość DOROta w sloncu
Na podstawie strzepkow wypowiedzi coz mozna Ci doradzic? trudno powiedziec, moze faktycznie zadreczylas go sms'ami, moze jestes zaborcza,moze zbyt duza roznica wieku (bez wzgledu na to co Ci mowil) moze po prostu nie spelnilas jego oczekiwan, powodow moze byc wiele, zalezy od niego w tej sytuacji jak sprawy dalej sie potocza....Nie dzwon juz,nie pisz,czekaj na jego ruch,bo robisz z siebie desperatke :o

Gość aletebabyGŁUPIE
Żeby nie było też jestem kobietta! Ale koleguję się z facetami od zawsze i wiem jak oni myślą i już dawno pozbyłam się zludzen!!!

Gość jakis tam
Wlasnie dziewczyny ja tez tak mysle o was!!! jestesmy tylko potrzebni do tego zeby sie pochwalic jakiego to macie faceta i do igraszek bo bez tego moje panie to wy niepotraficie zyc.

18 lat różnicy to jest desperacja :)

spokojnie mógłby być jej ojcem - OBRZYDLIWE FUJJJJ!!!!!!!!!!!!!!

Gość jakis tam
ale wy jestescie!!!! i co z tego ze jest tyle starszy!!! Ma napewno wielkie doswiadczenie w zyciu i nie mozna podchodzic do tego w ten sposob.

no podejrzewam, ze ma co widać na załączonym obrazku (posty autorki) :)

nie rozumien niektorych waszych wypowiedzi ale dzieki za pomoc juz wiem ,ze ten zwiazek nie ma przyszlosci pozdrawiam

Gość kdfnasfkdl
niestety, ale musze powiedziec, ze po prostu mu przeszlo. ja tez tak zawsze mowie, gdy to pierwsze zauroczenie opadnie i nic z niego nie zostanie. Nie oczekuj, ze on ci to powie bo faceci tego nie mowia. on cie po prostu lubi, nic wiecej. Nie chce z toba byc. wiem, ze to boli, ale musisz sie z tego otrzasnac, jestes jeszcze mloda i poszukaj sobie kogos w twoim wieku.