Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata-----

Jutro mam pierwszy dzien w nowej pracy...

Polecane posty

Gość agata-----

Stresuje sie tym juz od paru dni. Wczesniej pracowałam w dwoch miejscach.... jakis czas szukalam tej pracy i znalzlam, boje sie ze nie dam rady...

Gość agata-----
czy ktos zna jakies sposoby na zmniejszenie stresu i co nalezy robic aby nie czuc sie jak "obcy"

Gość agata-----
bede pracowac jako grafik w fabryce mebli

Gość zastanawiam sie nad dl
Na początku będziesz obca, bo inaczej się nie da, ale potem - z każdym dniem będzie lepiej. Ja zaczęłam nowa pracę 3 tyg. temu i też ciągle jestem obca. Ale usmiecham się, jestem miła, biorę udział we wszystkich inicjatywach integrujących (jakieś wspólne lancze, kawki itp.), pokazuje ze mi zależy no i w domu się douczam z tego co nie umiem. Będzie dobrze;)

Gość agata-----
wiem, wlasnie ze najtrudniej jest na poczatku, i wlasnie jutro sie to zaczyna....

I nic na to nie poradzisz, trzeba przeczekac :P Plusem jest to, że na początku się wdrażasz, więc jest jeszcze w miarę luz i możesz to wykorzystać na poznawanie ludzi ;) O ile bedą chetni sie poznawac, bo u mnie to tak średnio..

najważniejsza sprawa! przyłącz się do rozmowy gdy będą obrabiali komuś tyłek i obrabiaj z nimi, ludzie cię od razu polubią i wezmą za swoją. Ja tak zawsze robię :)

To powyzej to podszyw :D Nie obrabiamy nikomu tyłka na początku ;)

Ja własnie wychodzę do pracy, więc jeśli ktoś będzie pisał pod moim nickiem to podszyw. Powodzenia i pa;)

Gość agata-----
-->.zastanawiam sie nad dzieki za Twoje posty, duzo zalezy od ludzi jacy tam beda, pewnie beda bardzo zgrani, troche sie boje, bo wchodzenie w ciasne grupy ludzi ktorzy dlugo sie znaja nie jest moja mocna strona;P