Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stópki, stópki, gołe stópki

Co zakładałyście niemowlakowi na nogi?

Polecane posty

Późną jesienią, wczesna zimą kiedy dziecko jeszcze nie chodziło a kombinezon nie ma w zestawie niczego na stópki. I jaki rozmiar kombinezonu najlepiej zakupić jeśli dziecko skończy rok na początku grudnia tak żeby udało się na jednym przejść całą zimę?

A rocznemu dziecku chcesz kombinezon zima zakladac? Moja corka bardzo by nie chciala wiec my zalozymy rajstopki spodenki kozaczki i spodnie a na gore kurteczke po za tym na wozek zakladam ocieplacz i wsio... A jak byla mniejsza na nozki zakladalam tak samo czyli skarpetki lub rajstopki i buciki- ktore sa od najmniejszych rozmiarow tyle ze bez podeszwy jako takiej.

Mieszkamy w górach więc jeśli na dwór to tylko ciepło ubrany, rajstopki i ciepłe spodnie na pewno się nie sprawdzą, a więcej warstw to już raczej niekoniecznie wygodnie. Kombinezon znalazłam fajny, spodnie na szelkach i kurtka, tylko zastanawiam się czy rozmiar 80 w jakiś cudowny sposób starczy nam do około początku kwietnia, bo wtedy tak mniej więcej zima odpuszcza.

fajna mama - a Twoje dziecko chodziło już czy nie? Bo mój Synek zacznie wtedy chodzić, nie chciałabym zmuszać Go do jeźdzenia całą zimę w wózku.

Gość uuupppppppp
.