Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia@profilove

Alternatywa dla fotki, NK, badoo - znacie?

Polecane posty

Gość julia@profilove

Czy znacie fajnie miejsca w internecie, w którym możecie stworzyć w prosty sposób własną wizytówkę, poznać interesujących ludzi, nie widzieć przy okazji natłoku reklam, paskudnych zdjęć, zbędnych opisów? NK, fotka, badoo... z doświadczenia wiem, nie kazdy to lubi.Ja np mam na nie alergie! :) Z czego wiec Wykorzystacie? Czego brakuje w obecnych portalach? Ja polecam www.profilove.pl - powstaje tu nowy serwis, w którym będzie można stworzyć prosty profil w dosłownie minutę, wyrażając siebie w kilku kluczowych słowach i wybierając swoje najlepsze zdjęcie. Konkretnie, bez kiczu ;) Nie bez przyczyny nazwa profiLOVE ;) To będzie naparwdę ładne miejsce w sieci :) Kto z Was ma facebooka proponuję polubić, żeby być na bieżąco :) https://www.facebook.com/#!/pages/profilovepl/235715889797536?sk=wall a na www.profilove.pl możecie otrzymać jako pierwsi dostęp do pełnej wersji serwisu Zapraszam do dyskusji :)

Gość Pawel123pl
dgdsssgsdafsdas - brawo! Zgładłeś, że to zajawka nowego serwisu którym ktoś chciał się pochwalić i zaproponować jako alternatywę dla obecnych serwisów. Bystrzacha z ciebie, gratuluję! Wygrałeś wiertarkę udarową :)