Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ololololo

razem a jednak....

Polecane posty

Gość ololololo

Witam Was wszystkich... Ciekawi mnie wasze zdanie na temat, który mi nie daje spokojnie zyć. 5 tygodni temu poznałam faceta, dla mnie zostawił swoja kobietę i jej dziecko - byli razem 2,5 roku. 2 dni temu dowiedziałam się, że on praktycznie codziennie do niej dzwoni i pisze sms i na gg... Mało tego jeździ do niej i stoją pod blokiem, rozmawiaja.... Co zrobić, powiedziec mu ze o tym wiem? niby mówi ze mnie kocha ale ma coraz mniej czasu dla mnie.... Co myslicie, poradzcie coś. Dziękuje

Gość o k.wa o k.wa o k.wa o k.wa
(...) i stoją pod blokiem, rozmawiaja.... hahahahaa :D:D:D:D:D:D

Gość ololololo
tak stoją... widziano ich kilka razy jak podjezdza pod blok a zaraz potem ona wychodzi i stoja przy samochodzie... ostatnio podobno prawie 2 godziny...

Gość piki liki duku sruku
ale glupia jestes... żal mi Ciebie...

Gość ololololo
myslicie ze on do niej wroci??? bo mi tak sie wydaje... ze pomimo ze mowi ze jej nie kocha to jednak ...

ale jestes głupia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozpieprzyłaś związek, dziecko nie ma ojca i co?! Jeszcze fochy?!!!!!!!!!! Ich znajomość musi trwać ze względu na dziecko więc pogodz sie z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

Gdyby nic do Niej nie czuł to nie jeździłby do Niej skoro się rozstali! Gdyby Cie kochał to czas który spędza z Nią poświęciłby Tobie.A z tego co piszesz to tak nie jest:(

Gość tralalalla
glupia malpo zostaw te rodzine zdziro jedna

Być może On uświadomił sobie że popełnił błąd zostawiając tamtą Kobiete i dziecko dla Ciebie i teraz próbuje ich odzyskać.

Gość ja86sia
ja tam bym go w dupę kopnęła, nie jest z Tobą szczery, pewnie wróci do tamtej...

Gość ololololo
szczerze to ból jest w tym ze ja go kocham.... a czuje ze on chyba woli tamtą...

Gość a co jesli?
a wyznal ci chociaz milosc?

Gość awsdrftghjasdfrtghjk
chcialby miec dwie suki do wsadzania penisa ten skurwysyn a spolecznestwo na to nie pozwala milosc? ha ha ha to smierdzasce gowno dla faceta on tylko pierdoli o tym jak chce wsadzic czy on do niej wroci ? tak zawsze bedzie jakos przylaczony bo ten typ chce dwie cipy http://www.youtube.com/watch?v=c-rU2wXHVsA

Gość siostraMierzwa
oczywiscie, że jest przyzwolenie dla zdrad... w koncu autorka wiedziala, ze rozwala zwiazek... to co obecnie sie dzieje nie miesci sie wprost w glowie... zadnego poszanowania niczego... skrajny egozim, relatywizm i nihilizm