Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebuje rady

Jak rozmawiać z dziewczyną o zaufaniu/wierności?

Polecane posty

Gość Potrzebuje rady

Witam, jestem w związku na odległość i widuję swoją dziewczynę raz na 2 tygodnie. Zanim z nią zacząłem chodzić pomimo, że była w związku z innym chłopakiem (o czym nie wiedziałem) całowała się ze mną i.t.d. Po jakimś czasie myślałem, że jesteśmy parą, bo tak się zachowywaliśmy, ale ona jeszcze nie zerwała z poprzednim facetem. Teraz mam ją na wyłączność, ostatnio spotkałem się z jej znajomymi i okazało się, że chociaż oficjalnie jesteśmy razem od 4 miesięcy to nikomu nie powiedziała, że kogoś ma. Do tego unikała wtedy mojego towarzystwa a gdy więcej wypiła praktycznie się wtulała w innego faceta gdy stałem kilka metrów dalej. Ktoś z jej znajomych powiedział mi abym jej "pilnował" a gdy zaczynałem z nią chodzić moi znajomi mi też opowiadali, że po alkoholu uderza do wielu facetów. No i pisze od 2 lat z facetem, który się w niej kochał, ale ona "nie mogła by być z nim i nie muszę się martwić". I martwię się jak cholera, bo ją kocham i na co dzień wiem, że jest spokojną osobą. Jak z nią porozmawiać na ten temat aby nie była zła i nie rzucała tekstów w stylu "Że niby szmata ze mnie" (według mnie tak się broni), co można zrobić aby zyskać bezwzględną wierność? Proszę o pomoc

Prześlij jej tego posta i powiedz, że nie wiesz, jak z nią o tym rozmawiać i że nie chcesz jej urazić, ale się martwisz itp...;)

Gość ja sie widuje ze swoim
raz na 3 miesiace srednio i nie mamy tego typu problemow ;)