Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWETGT

KARIERA CZY RODZINA I DZIECKO?

Polecane posty

Gość EWETGT

Jestem po trzydziestce, chłopak naciska by wziąsc ślub i urodzic dziecko - bardzo go kocham i tez tego chce ale niestety sem z powiek spędza mi fobia ze utracę prace , prace którą z cięzkim trudem zdobyłam sama bez łapówek i koligacji a jak zajdę w ciąże to pewniak że potem ja strace bo mama za stara by bawic dziecko a opiekunki nie chce . co robic ? co wybrac ? boje sięstracic pracy . chłopak zapewnia że urobi na rodzinę - dobrze zarabia . co o tym myślicie - proszęo radę

Gość EWETGT
ale zaraz po macierzynskim przyjmą mi tak małe dziecko do żłobka ?

Powinni przyjąć, ale zastanów się dobrze nad opcją opiekunki. Na kafeterii Ci nie pomożemy - wydajesz się sama brać pod uwagę wszystkie wyjścia, teraz tylko wybierz to najlepsze dla siebie. Jeżeli chodzi o moją subiektywną ocenę, to najlepszym wyjściem dla Ciebie było by myślenie pod kątem urodzenia dziecka i zrobienia wszystkiego, żeby pracy nie stracić, ale nie poświęcając macierzyństwa. Jeżeli Ty chcesz mieć dziecko to kiedyś możesz bardzo żałować odkładania tej decyzji, ale to tylko moje gdybanie. Przy okazji - nie nastawiałabym się, że facet "wyrobi" na utrzymanie całej rodziny. To Wam kompletnie rozwaliłoby strukturę życia codziennego i pewnie i tak zawsze by brakowało.

Gość 7i89o8
BARDZIEJ NA FACECIE NIŻ PRACY A;E BOJE SIEBRAKU PIENIĘDZY BO WIEM CO TO ZNACZY

Jeśli facet utrzyma rodzinę, to wybierz rodzinę i dziecko. Tak będzie najlepiej, także dla dziecka, które pragnie być zawsze z mamą.