Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslec?

doradzcie

Polecane posty

Gość co o tym myslec?

Poznałam kolesia.on ma 26 ja 25 mam dziecko które wychowuję sama.szukam partnera na stale.On wyskoczył mi z tekstem czy policjant się na pierwszym spotkaniu?! Proszę o opinię ludzi na poziomie.TO NIE JEST PROWOKACJA.Pytam bo nie wiem czy teraz zeby znaleść faceta to na dzień dobry trzeba dać mu doopy?

Gość Tak,.,
Tak, trzeba dać

Gość faffafafafaf
Oczywiscie ze dac:)

Ja pierwszy raz spotkałem się ze swoją panią na wypadzie weekendowym. Dymaliśmy się 3 dni z przerwami na jedzenie i picie. Było tak dobrze, że jesteśmy razem już 1,5 roku :-) Ale oboje byliśmy najarani i nikt nie czuł presji. Jeśli chcesz się z nim bzykać, to nie rób problemu, tylko dlatego że to pierwsze spotkanie. Jeśli nie chcesz, to nie rób nic na siłę, bo seks będzie w tedy do bani.

Gość co o tym myslec?
Mialo byc. "On wyskoczył mi z tekstem czy policjant moze sie pobawic swoją pałką na pierwszym spotkaniu?!"

I na pożegnanie też by wypadało :P :P - oczywiście żartowałem. Nie myślisz już w kategoriach singla. W innej sytuacji już dawno kopciłabyś, nawet na tylnik siedzeniu samochodu i nie zastanawiałabyś się czy facet rucha cię bo mu się to podoba, czy ma jakieś wobec ciebie j głębsze uczucia. I teraz jęczysz na facetów a tak naprawdę sama nie wież czego chcesz. :O

Gość wychodzi z zalozenia
ze skoro samotna matka, to jakiemus przypadkowemu gosciowi dalas, wiec jak jemu nie dasz to stwierdzi, ze jest niedoceniany :classic_cool:

To teraz przywaliłeś "wychodzi z zalozenia". Teraz do tych pustaków z Kafe trafi tylko to, że każdy facet, ten przed i ten po tym jak stała się szczęśliwą mamą, to kupa gówna, która myśli tylko o tym by włożyć. :O

ja tego nie rozumiem :( "policjant pobawić pałką na pierwszym spotkaniu ' jak chcę to niech się bawi :-O

Roverka Policjant nie do bawienia ma pałkę, służbowa ci ona, i jej uzycie określają jakies tam regulaminy chyba!? ..... chociaz powszechnie wiadomo, że nadużywają jej, z różnym zresztą skutkiem.;)