Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkofffffffffff

Czy ta murzynka jest ładna? moim zdaniem nie. A który facet lepszy?

Polecane posty

Gość fkofffffffffff

http://www.youtube.com/watch?v=R0ndS3nYWFs oto teledysk ta panienka czemu sie nią tak podniecają? rozumiem faceci lubią egzotykę, ale można znaleźć ładną azjatkę albo murzynkę a faceci? dużo bardziej od tego łysego podoba mi sie długowłosy, ma super styl...czemu wszyscy faceci nie mają takiego stylu ?

Sprawdziłem ren llink i mam dwa wnioski: 1) Doniu wygląda komicznie, gdy włączy się ten teledysk bez dźwięku (tak jak ja to uczyniłem). Wymachuje rękoma jak oszalały i wydaje mu się, że jest fajny. 2) 99% ładnych murzynek ma w sobie trochę białej/żółtej/latynoskiej krwi. Rzadko kiedy występują ładne murzynki, które byłyby w 100% czarne. Ta w każdym razie ładna nie jest.

Gość fkofffffffffff
dziękuję za tak rzetelną opinię :P ta murzynka ma szpiczasty nos i w ogole wyglada jak biała kobieta pomalowana na czarno, nie ma takiej urody afrykanskiej i wdzieku jaki mają Murzyni no raperzy machają tymi rękoma jakby chcieli ukryc że recytują zamiast spiewac

Gość gość
Co jak co ale źle na to patrzysz;) To, że Doniu "wymachuje rękami" to chyba normalne bo przecież jest raperem...A teledysk jak każdy inny nie rozumiem o co się tak rzucacie :)