Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zana5364

problem

Polecane posty

Gość Zana5364

Mam problem,jestem w związku 6lat i mój facet nie chce się kochać nie wiem co jest przyczyną inna kobieta na pewno nie,jestem atrakcyjną kobietą nie wiem dlaczego tak jest nie pożąda mnie już bardzo jest to przykre

Gość Private Dancer
Może warto by było porozmawiać z partnerem ? To on ma problem nie my, więc nikt tu nie odpowie na to pytanie .

Gość pirat_flapjack
Może wasz zawiązek stał się rutyną. Nie angażuj się w naprawę związku nie bądź nachalna czy natarczywa staraj się zwiększyć swoja atrakcyjność (zajmij się sobą) i czekaj dając mu szanse by się otrząsnął z głupoty. A przede wszystkim pogadaj z nim może nic strasznego się nie dzieje.

Gość Kubapoznań
pogadaj z nim , szczerze

Gość Zana5364
jak mam się zająć sobą robiłam już wszystko, poprostu nie chce sie kochać rozmawiać też nie bardzo chce

Gość jonek
moja kobieta nie chce ze mna , mam to samo, tez nie wiem o cho chodzi.

Gość młottt
I sądzisz że ktoś cokolwiek doradzi? Dziwię siże że z taką jak ty niedorajdą życiową ktokolwiek wogóle chcee sie zadawać.

Gość kalamarnica bez cyca
a w ciagu tych 6 lat jak bylo? moze on ma takie okresowe"spadki libido"? moze stresy w pracy, jakies zmartiwenia? a moze nowy obiekt na oku;)

musi mieć z tym złe przeżycia . ja bym radziła wspomóc partnera , rozbudzić jego zmysły ... . gorąca kąpiel i seksowna bielizna :) gdy będziecie w łóżkach polecam zrobić mu masaż. gdy już się zrelaksuje - miłość francuska , dalej samo pójdzie , bo faceciu potrzebują zachęty .