Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggguuugggaaa

nowy facet, npwy związek, brak seksu

Polecane posty

Gość ggguuugggaaa

Znamy się półtora miesiąca. Nie sypiamy ze sobą i zastanawia mnie jedno: on nawet nie che! mówi wciąż coś o tym, że mnie szanuje itd... Super, ale ja nie utożsamiam szacunku z brakiem seksu i normalnie nie wiem, jak się zachować.

Gość kjyfgoublkghoigoib
to znaczy ze w momencie kiedy sie z toba przespi przestanie cie szanowac :) smutny koles, traci tak wiele fajnych rzeczy :P

Gość powiem i ja .......
może facet potrzebuje więcej czasu ...coś taka w gorącej wodzie kąpana ....czy trzeba iść do łóżka z nowo poznanym facetem zaraz na jednym z pierwszych spotkań ?...to tylko 1,5 miesiąca zanajomości

Gość ggguuugggaaa
ale już czuję, jakie będą akcje. jeśli seks jest tak brudny i nieładny, to pewnie lód to w ogóle samo zło, anal to perwersja, seks poza łóżkiem nie do przyjęcia itd... aaaaaa

opoznia seks, bo sie czegos obawia... moze nie wie jak sie to robi albo sie siebie wstydzi

Gość powiem i ja .......
no właśnie może jest jeszcze prawiczkiem i ma obawy że się nie sprawdzi a po tym co piszesz widać że jesteś bardzo doświadczona w tym względzie skoro masz za sobą i anal

Gość eqa
a moze naprawdę szanuje Cie? w tych czasach warto to sprawdzic i docenic jesli to prawda:D

Gość ggguuugggaaa
kurde myślicie ze jest prawiczkiem? ma 31 lat... ja mam 28, pewnie, że mam za sobą już konkretne doświadczenie (chociaż tylko z kilkoma partnerami). teraz to się przeraziłam :).

Gość powiem i ja .......
a dlaczego się przeraziłaś jeśli okaże się że jest prawiczkiem ? mam koleżankę która była mężatką niestety małżeństwo się rozpadło jak miała 28 lat ...poznała faceta 30 lat i okazało się że jest nadal prawiczkiem ale z tego co wiem a są ze sobą już 2 lata jest bardzo zadowolona z pożycia a wręcz ja to kręciło że przy niej facet uczy się wszystkiego

Gość takie tam duperele
Tylko mu nie opowiadaj o tamtych facetach i o analu bo weźmie Cię za dzifkę :)

Gość kjyfgoublkghoigoib
"Tylko mu nie opowiadaj o tamtych facetach i o analu bo weźmie Cię za dzifkę" wow..jak tak bedzieto znaczy ze debil i nie wi co to sek a tym bardziej kochanie sie z kims :)

Gość ggguuugggaaa
jakoś nie wiem, nie kręci mnie rola nauczycielki... tak teraz sobie w sumie myślę, że rzecywiście jest z lekka jakiś taki nieporadny. aaaaa

Gość kjyfgoublkghoigoib
znajdz chłopaka ktoy nie ma zachamowan i seksu nie kojarzy z dziwkami odrazu... bo taski to ci ztycia nie da

Gość kjyfgoublkghoigoib
chociaz powiem ci szczerzez ze np. nie chciała bym chlopaka ktory bzykał jakąś tam w jakis tam sposob i ja o tym wiem ...wolałabym nie wiedziec... takie rzeczy sie mówi gdy ewidetnie chce sie kogos pozbyc

Gość nie każdy prawik
to zaraz debil, a odkąd to uprawianie analu nobilituje????

Gość kjyfgoublkghoigoib
no i uwaqzaj i nie ufaj kolesiom którzy inne kobiety nazywaja dziwkami bo wczesniej czy pozniej na ciebie tak powie3...takich sie nie kocha i nie dopuszcza do siebie

jesli jest prawikiem to sa rowniez z tego plusy! - nie zarazi cie niczym - nauczysz go jak ty lubisz ;)

Gość a taka jedna 284yy
prawiczkiem pewnie nie jest ale moze ma malego albo jest impotentem:P

Gość aha i achhhhh
uwazasz, że to AŻ póltora miesiaca? bo dla mnie to DOPIERO póltora miesiaca. Dzisiejsze dziewczyny są jednak łatwe. :o