Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezrobotnaniestety

Polacy w Holandii!

Polecane posty

Co na nich działa? Dziś po południu doszłam do wniosku, ze działa na nich seria filmów o laleczce Chucky w reżyserii Toma Hollanda z Nowego Jorku. Naprawdę. Bez tego filmu (ach te włosy!) nie ma tam po co jechać. Bo jacy oni w sumie są. No - zobaczcie sobie ten film! [cześć] :(

Hej hej napiszcie coś w tym wątku. Ja się zabieram zaraz za laleczkę Chucky. Bo czego ja nie doceniłam że NIESTETY przepadłam na amazon.de I SŁUSZNIE się dowiem. No wiecie... tam można przepaść co najwyżej za normę i transport a ja przepadłam tam za ...laleczkę Chucky. Dlatego wszędzie ją mogę wykorzystywać. Bo taka jedna jest Ania Shirley, ale to morderczyni i ogrywa sobie tę Anię Laleczką Chucky i sobie tak żyje i ...ODDYCHA. I tyle. Jej tam miało nie być. Gdyby ten własciciel to wiedział ale nie... i z nią i ze mną razem nie miał szans. Ale to morderczyni była - taka wykwintna dama, ale ... :( Aaa wiecie ja tam pojechałam tak, żeby mnie to nie obchodziło. I mnie nie obchodzi. I teraz ona jest nieszczęśliwa bo Polańskim nie dała mi rady,a powinna - jeden horror. I tyle. No cóz... ale jej dam radę laleczką Chucky bo gdyby nie ona to no ...prawie normalnie. A tak? I tyle :( I jeszcze mnie WÓZKIEm ogrywała, żebym sobie wózek wzięła. Powiem wam tak złośliwi są ci Niemcy - obrzydliwie. Zawistni, złośliwi, wredni - popatrz się na swoich znowu się dowiem - no to zostaw człowieka jak go lubisz bo co chciała żeby mnie Ilona zabiła? Głupia wariatka, a taka mała tam to samo. Reszta była w miarę, ale te 2 o matko. Ten właściciel też był straszny i się nie dam i tyle. Laleczka Chucky przede mną po Maryni Połanieckiej ...i dam radę. Choc 1 film musze obejrzeć. Ktoś zna te filmy?

Gość nie nieeeee znou ty :/
W Y P I E R D A L A J :o

Gość 2pac s alive
Co za pierdolenie? Jak tylko skończe studia to tam jade, bo jeszcze kiedyś trafie do pierdla za jaranie i co by wtedy było?

Wiecie co - nie miałam szans przygotować się dobrze do Holandii bo NAPRAWDĘ bez laleczki Chucky tam sie po prostu nie jedzie. DOKŁADNIE LALECZKA CHUCKY bo to jest POMORZE wszędzie a to jest film, żeby ograć Kraków - bo wiecie to nie można i co - teraz powiedzcie skąd ja jestem? i ten brat starszy albo DOROŚNIE albo niech go zabiją bo normalnie takiego downa drugiego jak on nie ma. On im da radę... laleczką Chucky bo mu powiedziała jedna z amazona. Ale mnie zabić, tak? Bo z nim się hajtnie. Co ona tak się hajta? I tyle. Na mnie. A to na dzieci. Dlatego mi nie da rady bo mój pogląd to małzeństwo na dzieci i koniec, a bez pieniędzy to zapomnij. Bo Patryk jej nie chce. Ten Patryk miał być mądrzejszy i ją chcieć. To tylko 1 morderstwo. On ma na sumieniu dwa - żeby nie było, że kretynką jestem ostatnią. Może i jestem, ale niestety to jest różnica czy ktoś jest mordercą czy nie i tyle :(

Wiecie ja tylko poprzez Karola Kota dzięki laleczce Chucky mogę wrócić do Holandii bez amazon.de i tyle. I znowu - czemu ten młodszy brat? Bo nie zabił nikogo. No niby, ale noza nie wziął i człowieka nie zarżnął. Przez to ma u mnie spokój. Starszy też, ale nie znamy się i tyle. Jak się kropną ich sprawa, kasa ich sprawa - mnie to nie obchodzi w ogóle, żeby NIC NIE BYŁO NA MNIE. Ja mam swoje zycie i tyle.

Wiecie ta laleczka chcuky to jest na wiele rzeczy i tyle. Ale zadawajcie sie z takimi ludżmi. A teraz w Niemczech? Co działa? Zadziała? Też - i tak w Niemczech jest morze - z laleczki Chucky, która była na Krakow zrobiona, brygidki i wiele innych rzeczy. Na Karola Kota powiedzą - nie tylko :( A to jest prawda bo na tym amazon ciągle chodziłam wiecie z nożem w plecy. No jedynie, że laleczka Chucky mi nie przyjebała. I cały czas myślałam że to czarni - nie, to właśnie ta Ania Shirley co ze mną mówiła po angielsku. Ona w razie co nóż w plecy i tyle. No ale... to nie było takie proste i tyle. Czemu ona mnie nie zabiła tam? Żeby sie pozbyć Ilony tak się umówiły z tą czarną. Że najwyżej mnie sprzątną bo się na nia nadaję. A wystarczy rozliczenie godzin - kalendarz wzięłam z księzycem dobrze jest. Takich rzeczy się nie bierze. Ja to spalę i po nich. Już jest dobrze. Wystarczy że spalę kalendarz bo to było przeze mnie te prezenty i dlatego w ogrodnictwie miały mnie zabić i tylko snem jestem wyratowana z rodziny w Polsce - przez to mam wszystko gdzieś i tyle myślę o Niemczech i koniec. Ale historia - własnie nie rozumiałam po co ta żmija rozmawia ze mną po angielsku. Jedyny zarzut i tyle. W takim razie matkobójczyni i leci laleczką Chucky - co ona tam robiła? Ja jej współczułam wiecie, że wyleciała z takiej fajnej biblioteki jakiejś i to tak na nocki, ledwo widać na oczy. Coś strasznego. I wiecie czym ją ograłam? NORMĄ - jedynie tym, że trzymałam się i PRZEJMOWAŁAM normą, miałam biuro i się mnie bała. Ona krążyła, ale... i tyle. Miałam ja zabić w tych regałach i tyle :(

I teraz zobaczcie co - nie było pożaru tam? A nóż w plecy? Ona tam chodziła ta laska :( Obrzydliwe :( Jak ja sie jej bałam. Bo wszyscy że z Ruską gadam. ta Rosjanka a ona - choć też mi się przyśniła, że daremna i tyle. Też Ania Shirley laleczka Chucky - najwyżej ona mnie zabije jak wrócę. Po co? Usmażyć się tam albo nie wiem co? Obrzydliwe. Najgorsze jest to, że ten Patryk nie płaci. Jak sie przepśpi. A tej płaci - ale za co? Za to, że tam jest i ma kontrole nad czarną i nad ruską i nad wszystkimi. No bo nie wiedzą o laleczce Chucky - jakby wiedzieli to może iśc se na bezrobocie bo sie ze mnie śmieje, że następny rok bezrobocia jak się nie poprawię. No oby ona tak nie skończyła niewydana. Która normalna by tam przyszła na takiego chwasta starego, zęba spróchniałego jak Patryk i ten szef. I ona powinna odejść do biblioteki bo ten szef nie żyje. Nadawała się na niego, a teraz? Takie rzeczy widzicie. Ale laleczką Chucky dam jej radę. Chyba że mnie wręcz zamorduje jak Karol Kot, ale to nie mam wpływu na to. I przez to faceci mnie chcieli tam zabić też. I tyle. Że niemoralna jestem. To niech mnie ograją, że nie muszą o mnie stać - rudą laleczką chucky i tyle.

Powiedzcie - lubicie oglądać ten horror?