Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El_Krooliko

Czy was też to wkurwia?

Polecane posty

Wkurwiam się kiedy: - idę myć zęby a w tubce nie ma pasty - właczam radio żeby posłuchać muzyki i trafiam na reklamy z wiadomościami - ustępuję miejsca starszej kobiecie a ona wysiada na nastepnym przystanku a siedzenie zajmuje kts inny -cały tydz. jest lampa a w weekend leje -stoję w kolejce w sklepie 20min akurat i przy mnie konczy sie rulon z papierem w kasie - wychodze z domu i po przejsciu kilkudziesieciu metrow nie jestem pewien czy zamknalem drzwi -w ciagu krotkiego spaceru kilku zuli pyta mnie o papierosa albo drobne -widze jak cyganski zebrak wsiada do lepszej fury niz moja - nie zauwaze ze skonczyl sie papier w kiblu a juz jest po "fakcie" Dopisujcie co was wkurwia

Gość tego nie da się poskładać
ludzie przy kasach, którzy zamiast pakować zrobione zakupy stoją i gapią się nie wiadomo gdzie...a potem kolejna osoba (ja) nie mogę pakować swoich rzeczy:(, za mną ludzie też już wściekli

Gość kwartnik
gdy pogoda jest pod psem i psa nie można wygonić z domu a ja muszę jechać do pracy :(

**Mycha to co napisałem nie znajduje sie w kategorii " moje problemy" to tylko przyklady tego co dziala mi na nerwy a nie przygnebia

Gość zuzizak
a w duupę z tym, po co się wnerwiac? To tylko psuje ci dzień, ktory moze byc taki piękny. mnie tez to wkuurwie ale staram sie nad tym panować, nie dać wciągnąc się w to wariactwo.