Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieidealnazladziewczynka

zauwazylam ze kobiety bardziej od siebie dbaja jak zostaja porzucone...:(

Polecane posty

i wiem to na wlasnym przykladzie, kiedy rzucil a raczej zdradzil mnie chlopak odrazu zaczelam kupywac lepsze rzeczy zmienilam fryza i chlop oszalal mmyslalam ze a niech patrzy co traci i tak kobiety robia tylko czemu/??//ja jestem poltora roku w zwiazku i szczerze sie zaniedbalam tzn nieprzytylam-wrecz przeciwnie schudlam, ale jakos tak nieobchodzi mnie ze siedze teraz w dresie szlafroku(chora jestem) albo na codzien nosze zwykle rzeczy tu sie nasuwa teoria-CZEMU bo wy facecic prawicie nam za malo komplementow niemowie o wszystkich kobitkach ale ogolnie dopiero jak zostajemy porzucone zaczynamy bardziej od siebie dbac a druga czesc kobitek cheleje albo tyje bo jest zalamana jestem kobieta ale sama siebie nierozumiem:D

ktos sie zgadza? albvo i niezgadza:D

Gość Złota_Lilia90
Dziwna jesteś, ja tak nie mam. Zawsze dbam o siebie, a teraz jak mam faceta, dbam jeszcze bardziej. :)

Gość slonce i deszcz.
racja, kobiety chca w ten sposob zakomunikowac - zobacz co straciles :P

wlasnie wiem, ale jak sie ubiore ladniej to moj facet juz niemowi mi ze ladnie wygladam...powie czasami ze jestem sliczna ze jestem ladna czy seksowna, ale niema sensu juz na sile sie odpierdalac jak -albo niezauwazy -stwierdzi dla kogo sie tak odstroilam