Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

dokładnie "przegrałeś życie" co dokładnie się w twoim życiu działo lub dzieje że tak uważasz?

no ale ze co? jestes niepelnosprawny? masz hiva? nie masz dziewczyny? pracy? rodzice cie nie kochaja? masz problemy ze soba?

Gość a ta z ciekawoscii
jakie ''zaburzenia'' u siebie podejrzewasz?

Czyli uważasz, że masz nudne życie i przez to mówisz, że je przegrałeś? Czy o coś innego chodzi?

Ja też wiele razy uważałam i czasami nadal uważam, że przegrałam życie, miewam myśli samobójcze, ale staram się iść do przodu i cieszyć życiem.

nie jestem niepełnosprawny, nie mam hiva, nie mam dziewczyny, nie mam pracy, nie mam rodz... nie, rodziców mam, rozpędziłem się za bardzo w tym pisaniu... mam problemy ze sobą co chyba widać po mich postach :O

No to dlaczego nie pójdziesz do psychologa? Nie masz nawet przyjaciel, który mógłby Ci pomóc? Ja naprawdę chciałabym Ci pomóc ale przez forum to tak nie idzie, musiałabym Cię poznać najpierw.

No nic ja muszę spadać. Życzę Ci jak najwięcej uśmiechu i głowa do góry kiedyś będzie dobrze! Trzymaj się :)

Gość niedziel nie pie*dól
Basia, daruj sobie te chęci, dobrze Ci radzę :D. On jest takim kafeteryjnym trollem, który piszę ten sam tekst codziennie i nie oczekuję pomocy, tylko tego, że inni wdadzą się w tą jałową dyskusję. Niedziel jest elementem krajobrazu, dopóki coś mu się nie stanie, to będzie siedział na kafe i pisał o przegranym życiu

piłam własnie piwo na plantach z chłopakiem. no i jechal kochanek :) :( na rowerze :(:)