Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

...

Polecane posty

nie mam piwa juz niedziel :( a napiłabym się :( chcę piwo..

niedziel, ale co mozna naprawiac ? jestem wewnątrz zardzewaiała, rozpadam się. poza tym.. jesli twierdzisz, ze da się naprawić to tak samo jest u Ciebie..

ja wegetuje niedziel, a nie żyję. ja mam to wszystko w dupie, nie chce mi sie nic naprawiać, chciałabym się rozlecieć. po co robić coś z niczego.. Ty masz chociaż studia, a ja nic. Mozesz te studia zawalic, przerwać czy coś. a ja co moge zawalić ? wszystko juz zawaliłam co zawalić moglam..

jakie to ładne :( To odchodzenie - leżąc i pomimo chcenia Ze strefy światła w strefę bezbarwnego cienia, choć całkiem bezbolesne, nie było przyjemne, bo się działo - nie ze mną, a jedynie - we mnie,

ale i tak skończysz je, niedziel i pewnie znajdziesz pracę, a ja nie wiem.. co dalej.. nic nie wiem..

mnie nawet przy smieciach nie beda chcieli.. no chyba, ze jako smiecia :D

"(...) niec zagrzebię mą głowę, bólem opętaną - niech pije jak truciznę ma dusza zdrętwiała Wonie rozkładu kwiatu - miłość pogrzebaną (...) chcę zasnąc bez zbudzenia. niż życ, raczej zasnać - w śnie jak śmierć słodkim, bez łez, cierpień i spowiedzi; roztaczać pocałunki-bez wyrzutu gasnąć, na twym wspaniałym ciele wykutym jak z miedzi (...) Gdyby kiedy w mrok cichy zeszła na cię łaska, Drgnąć współczuciem zdołała królewska twa maska - Łzą ciepła się zwilżyła świetność źrenic chłodnnych ! "

niedziel, robie szkole policealną, ale w zasadzie nie chce jej robić i chyba ją przerwę. na chuj mi to. poszłam do niej dla świętego spokoju, bo mnie rodzice gnębili, ze na studia iść nie chcę. pracuję, ale do listopada.