Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monalisa13

szukam mam i przyszłych mam ze Skierniewic i okolic

Polecane posty

Witam serdecznie, poszukuję mam lub oczekujących :) ze Skierniewic lub okolic zainteresowanych wzięciem udziału w warsztatów z chustonoszenia. Jeszcze u nas takich nie było a chciałabym żeby jakaś odpowiedzialna i fachowa osoba je zorganizowała, nauczyła i pokazała co i jak :) Czekam na odzew...

W Skierniewicach,kochana,to nic takiego nie znajdziesz ani nie zorganizujesz,chyba,że się sama tego podejmiesz,choć i tak będzie ciężko,ale życzę powodzenia!

Gość ledermoda
ja jestem z okolic skierniewic

W dniu 24 listopada w Skierniewicach w kinie Polonez odbędzie się spotkanie informacyjne dla przyszłych i obecnych mam oraz tatusiów odnośnie noszenia dzieci w chustach. Certyfikowana konsultantka przybliży nam wszystkie zalety chustonoszenia, odpowie na nasze pytania, doradzi oraz rozwieje wszelkie wątpliwości :) Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. 24 listopad (czwartek) kino Polonez godz. 11.00. Skierniewice. Wstęp bezpłatny. Zapraszam!!!!

24 listopada w Skierniewicach, w kinie Polonez odbędzie się spotkanie informacyjne dla przyszłych i obecnych mam oraz tatusiów odnośnie noszenia dzieci w chustach. Certyfikowana konsultantka przybliży nam wszystkie zalety chustonoszenia, odpowie na nasze pytania, doradzi oraz rozwieje wszelkie wątpliwości :) Serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. 24 listopad (czwartek) kino Polonez godz. 11.00. Wstęp bezpłatny. Dla każdego uczestnika spotkania drobny upominek :) Zapraszam!!!! A oto link do mojego profilu na Fb, zapraszam chętnych!!! http://www.facebook.com/event.php?eid=241652029226705

Mam ogromną przyjemność zaprosić wszystkich zainteresowanych na nasze pierwsze spotkanie klubowe w dniu 24 stycznia (wtorek) o godz.16tej w Mck-u w sali nr 104. Sala 104 jest na górze także jak z wózeczkami to najlepiej windą :) Na pierwsze spotkanie możecie wziąć oczywiście dzieciaczki, mężów bądź przyjść same, jak komu wygodniej, gdyż myślę, iż to nasze pierwse spotkanie to będzie takie bardziej zapoznawczo- organizacyjne. Wtedy ustalimy sobie dokładnie kiedy, w jaki dni o jakich godzinach bedziemy się spotykać, co bedziemy robic i mam nadzieje omówimy wiele innych spraw organizacyjnych.. Pierwsze spotkanie jest w MCk-u natomiast istnieje możliwość spotykania się poźniej w Pałacu Ślubów, tam są ponoć lepsze warunki dla mam z dziećmi :) Ale to juz pogadamy o tym jak sie spotkamy. Zaproście znajome mamy, niech też przyjdą i dołączą do naszego klubu. pozdrawiamy serdecznie z moim synem Kosmą i widzimy się 24 stycznia ps. Oczywiście zapraszam również wszystkie kobietki oczekujące na dzidzie :)))