Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjantt...

nigdy nie załoze rodziny......

Polecane posty

Gość 29243576
teraz zauważyłam, że to stary odkopany temat i autor pewnie już nie żyje :(

Gość nie ty jeden
.

Gość policjanttt....
ale trzeba zyc dalej i nie poddawac sie.

Gość warszawski spleen
tak dobrze w robocie udajesz czy wszyscy mają na ciebie wyjebane skoro żaden psycholog się nie doczepił do tak depresyjnej osobowości?

Gość policjanttt....
sprawiam wrazenie zadowolonego człowieka lubie zartowac, ale w głębi duszy czuję pustkę i rozpacz. Chciałbym pomóc ludziom w moim otoczeniu, zastanawiam się nad zostaniem dawcą szpiku kostnego.

Gość warszawski spleen
dobra maska to podstawa :P w sumie rozumiem cię, bo sama uchodzę za wesołą wśród ludzi, a jak wracam do pustej chałupy to z marszu wracam do swojego naturalnego stanu, czyli najbardziej posępnej gęby na świecie, ale taka karma. chyba kupię sobie psa. z dawcą niezły pomysł, zawsze uważam, że skoro nie można pomóc sobie to warto pomagać innym.

Gość policjanttt....
ile masz lat? Jesteś z Warszawy?

Gość warszawski spleen
niedawno mi 23 stuknęło, więc młoda i głupia doopa ze mnie. z warszawy nie pochodzę, ale tutaj studiuję, więc siłą rzeczy przesiaduję tu przez większą część roku. świetne miasto na doła :P

Gość policjanttt....
Ja już mam 29 lat Nienawidzę siebie samego Muszę coś zmienic w zyciu albo zginąc Dobranoc.

Gość warszawski spleen
rób wszystko co chcesz tylko nie giń. takich ludzi jak ty jest sporo, więc daj im przykład, ja przy okazji też bym trochę podpatrzyła. dobranoc :)

Gość policjanttt....
Chciałbym byc uczciwym,szczerym i prostolinijnym człowiekiem przydatnym innym. Dobranoc.

Gość warszawski spleen
już jesteś przydatny, warszawa bez policjantów byłaby dziczą :D a nad szczerością, prostolinijnością i uczciwością zawsze można popracować, bo to akurat cechy plastyczne i dające się wyrobić przy odpowiedniej motywacji i wysiłku, więc na szczęście nie jesteś na przegranej pozycji.

Gość warszawski spleen
jak tam, panie władzo? przeżyłeś kolejny dzień? :D

Gość policjanttt....
przezyłem:) A co tam u Ciebie?

Gość warszawski spleen
mnie to upały dobijają, więc na szczęście nawet nie mam siły się nad sobą użalać, a mogłabym, bo moje życie towarzyskie zdechło. przy okazji łażę miastem od czasu do czasu, patrzę na policjantów w tych mundurkach i codziennie się zastanawiam jak oni wyrabiają w tej czerni i w pełnym słońcu, kiedyś chyba przeprowadzę badanie na temat wpływu upału i koloru munduru na wykonywaną służbę, w końcu nie od dziś wiadomo, że im goręcej, tym człowiek bardziej nerwowy i impulsywny :classic_cool:

policjanttt.... wcale tak kiepsko nie zarabiasz na swoje utrzymanie wystarczy ludzie dużo mniej zarabiają zresztą wystarczy nawet na kobiete

Gość gość
dlaczego policjancie?:(

Gość gość
Cześć, słuchaj nie wiem czemu się tak szybko skreśliłeś , ja ci powiem szczerze , że jest wiele osób tzn . kobiet , które chętnie zwiążą się z facetem impotentem , gdyż nie lubią seksu , nie uznają go itd. To się nazywają "białe małżeństwa " .. A tak dla przykładu , ja mam 23 lata i nie uznaję seksu. i bardzo chętnie bym się związała z taką osobą . ;)