Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska22kaska

KŁOPOOT

Polecane posty

Gość kaska22kaska

Cześć, mam pewien kłopot i potrzebuję jakieś obiektywnej opinii osoby trzeciej Mam koleżankę która ma od czterech lat chłopaka. Często się kłócą, on jest hmm ze wsi i ona często się z tego nabijała. Jakieś dwa tygodnie temu pokłócili się bo on jej powiedział że spotyka się z inną, i nawet opowiadał jej że sie z inną całował, a mówi jej dopiero teraz o tym, bo nie wiedział czy tamta będzie go traktować na serio. I zerwał z nią. I wtedy ona zaczęła płakać, tęsknić, mimo że się wiele razy zarzekała że jej się on nie podoba fizycznie a jest z nim tylko dlatego żeby nie być sama. I najgłupsze jest to że ON, po tym jak z nią zerwał, zaczął pisać do niej o tej INNEJ, że sie z nią nie dogaduje i podobne bzdury.. i ona go jak zwykle wysłuch*je i obawiam się że znowu są razem. Nie wiem jak mam jej wytłumaczyć, że skoro ją w pewnym sensie zdradził, może zrobić to ponownie, jak ich relacje się zacieśnią... a dla mnie ON nie jest facetem, tylko jakąś dupą wołową, palantem skończonym.. :/

Gość hjnoi
dupą wołową i palantem to jest Twoja koleżanka Nic dziwnego że jej facet znalazł sobie pociesznie u innej jak go jego dziewczyna nie szanowała, naśmiewałą się ? sory. Ale laska kompletnie nie poważna

Gość kaska22kaska
no ale prosze Cię, zerwał z nią i od razu truł jej jaka tamta jest wspaniała, i co z nia robi?!?!?! BEZ PRZESADY! to nie jest facet

Gość hjnoi
ja bym powiedział że zemsta jest słodka :D a na poważnie :) facet pojechał na brutala, i w czym problem nie doceniała co miała, inna doceniła. facet musiał być wkurwiony i chciał dopiec, nie dziwie się

Gość kaska22kaska
ale patrz jakiś tydzień po zerwaniu on zaczął znowu jej zawracać głowę, pisać, dzwonić. I ona chyba do niego, po tym co on jej zrobił, wróciła..co to będzie jak ją kiedyś uderzy i przeprosi :/ właściwie, ona jest dla mnie kretynka pod tym względem, że pozwala mu na takie traktowanie.

Gość hjnoi
Wiesz nie znam faceta, jesli bije kobiety to jest burakiem i dać sobie z nim spokój Ale jeśli twoja koleżanka pokazywała że ma go gdzieś śmiała się z niego i mówiła że to taka tym zasówa, to każdy by to brzydko powiem pierdolnął i poszukał sobie kobiety która docceni takim jakim się jest

Gość kaska22kaska
właściwie to nigdy jej nie uderzył ;p i fakt, jak go wyśmiewała to znalazł sobie inną. ale po co jej znowu zawraca gitarę? trochę podchodzi to pod desperację, skoro poszukał sobie inną żeby sprawdzić jak by mu było w innym związku , a teraz wrócił na stare łachy :/

Gość hjnoi
ale to chyba ona chciała wrócić, co nie ?