Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadako666

związek z amatorem narkotyków

Polecane posty

Gość sadako666

Mam 19 lat, on jest ode mnie 2 lata starszy. Jesteśmy razem 3 lata. Było miedzy nami wiele kłótni, rozstań i powrotów. Dwa tygodnie temu była nasza rocznica. Chłopak wyznał mi swoje kłamstwa i winy w tym związku. Część z nich wynikała ze zbyt małej swobody którą mu dawałam, ale przyznał także ze próbował wielu narkotyków. Nie wiedzialam o tym nic bo nigdy nie widzialam po nim żeby był na fazie, nie miał śladów po igłach ani głodu. W tajemnicy przede mna próbował wszystkiego co miał w zasiegu. Do tego dochodzą dragi które umial wytworzyc z lekarstw dostepnych bez recepty. Powiedzial ze chcialby spróbowac jeszcze 3 specyfików ale w koncu zgodzil sie przyrzec że juz z tym kończy i że wiecej nie bedzie kłamstw. Kocham go,jesteśmy zaręczni. To chora miłość, nie potrafie bez nie go życ. Nie wiem co teraz robić bo boje sie z nim być i ułozyc sobie zycie u jego boku, zaufać mu po tym wszystkim ale odejsc nie potrafie...

Gość stejs
uciekaj póki czas. ja wyszłam za mąż za takiego mężczyznę i przez kilka lat był spokój. niestety, ten spokój mu się znudził i zaczął eksperymentować znowu. teraz jesteśmy w trakcie rozwodu.

Gość sadako666
Czuje ze właśnie tak powinnam zrobić. Fakt,że uzależniony od niczego nie jest, ale własnie te eksperymenty mnie niepokoją...Szkoda tylko ze nie umiem odejsc, próbowałam juz wiele razy i sama wracałam z płaczem

Gość buhaha..hahah
jak w niku ..