Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmarzona_Dziewczyna

Marzę....

Polecane posty

Rozmarzyłam się ahhh..moje życie na chwilę obecną jest nudne i monotonne :( Wciagu kilku nastepnych lat chciałabym: -mieszkać na stancji, studiować, pracować dorywczo- to wszytko w miłej atmosferze z miłymi ludźmi. -chodzić na imprezy, podrywać i być podrywaną -urzadzac czasem domówki mocno zakrapiane alkoholem -jak juz się wyszaleje, chce poznać męża. Chcę być kochana i kochać do granic mozliwości, chcę dawać mu wiele przyjemności, chcę z nim podróżować, kochać się z nim w różnych miejscach, chodzić z nim do kina, do restauracji, na basen, robić z nim wszystko. (Jeszcze nigdy nie byłam na takiej prawdziwej randce typu kolacja w restauracji, kino) -Po kilku latach chcę zamieszkać z moim kochanym w domu na przedmieściach miasta. Nie musi być wielki, ważne by był przytulny i ładnie urządzony. Dziecko też bym urodziła, choć się do tego zbytnio nie palę, ale wierze, że odnajdzie mnie kiedyś instynkt macierzyński. Piękny ogród, o który sama bede dbać, 2 koty i 2 psy-ze schroniska, bo kocham zwierzeta. -Na wakacje chciałabym wyjeżdzać z moim meżem w różne ciekawe miejsca, nad morze, w góry... Ehh, ciekawe czy coś uda mi się zrealizować :O

Dlaczego?

3 pierwsze myślniki zamierzam zrealizować już w tym roku ;)

ten ostatni niedziel... przynajmniej tej dziewczynie marzeń nie psuj :) mamy wieele wspólnych marzeń autorko :))

Boję się tylko o pracę :( jeżeli jej nie znajdę to bede musiała sie pożegnać ze stancją i zakrapianymi domówkami :(

Gość terek
fajne marzenia tylko szkoda, że większość tych marzeń na koszt faceta a nawet urodzeniem dziecka szantażujesz, że urodzisz jak zechcesz albo będziesz mieć nastrój i instynkt , a żyj sobie marzeniami ale żadnemu facetowi nie zatruwaj zada

a może jakiś facet bedzie chciał realizowac ze mna moje marzenia ;) przecież mu nie zabronie :D

no dobra... ale podstawowe pytanie jakie należy postawić to... autorko... czy jesteś po analu czy nie? jeśli tak to nie masz szans na zrealizowanie swoich marzeń i przegrałaś życie, jeśli nie to też nie masz szans na zrealizowanie swoich marzeń ale nie przegrałaś życia bo zawsze to masz przed sobą jakieś nowe doświadczenie... anal :D :(

Nie, nie miałam jeszcze do czynienia z analem :o

Gość terek
czy nadal wierzysz w bajki i Świętego Mikołaja lub księcia na bialym koniu ?

No więc spokojnie jeszcze nie przegrałaś życia... przed tobą anal i dopiero jak będziesz po analu to będzie można powiedzieć że przegrałaś życie... no bo co już wtedy to nic cię nie będzie czekać poza śmiercią za te 50 czy 60 lat :(

czy nadal wierzysz w bajki i Świętego Mikołaja lub księcia na bialym koniu ? Nie, juz dawno nie wierzę