Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refwerfwefsd

gdzie zalozyc konto by nie placic prowizji mieiecznych itd

Polecane posty

Gość refwerfwefsd

i oplat za karte oraz prowizji miesiecznych

Gość refwerfwefsd
za nic sie tam nie placi??

Gość Pewna Znana Osoba
w mbanku się płaci za kartę !!!! już nie jest za darmo

Gość firefrogaa
placi się 2zł miesięcznie za karte

Gość refwerfwefsd
no to jeszcze nie majatek w ing 12 ;/

wszędzie się pałaci. Ja mam w PKOBP ok 10zł miesięcznie (prowadzenie rachunku i inne pierdoły jak np dostęp do internetowego konta)+ pod koniec roku w grudniu 20zł za kartę.

Gość refwerfwefsd
czyli ten mbank najlepszy

Gość za te śmiezne 2 zł
w mbanku nic nie masz , konto jest nieoprocentowane :o

Gość w ing 7 zl sie placi...
..

Gość refwerfwefsd
kurcze to gdzie ;/

Gość w dbnet masz za darmo
wystarczy wykonać jedną transakcję kartą w miesiącu

Gość refwerfwefsd
db net??

Gość a co!
w bzwbk jest za darmo, ale tylko do 30 roku zycia

Gość deutsche bank to dbnet
9

Konto internetowe - bezpłatne konto osobiste dla Klientów, którzy większość operacji bankowych robią sami. Konto Direct to pełny dostęp do pieniędzy przez internet, telefon, sieć bankomatów i w razie potrzeby sieć oddziałów. 0 zł za prowadzenie konta 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w kraju 0 zł za przelewy przez internet i telefon 0 zł za wydanie karty VISA zbliżeniowej i Debit MasterCard zbliżeniowej 0 zł za wpłaty we wpłatomatach 0 zł za usługę cashback Masz 18-26 lat? Sprawdź specjalną ofertę Konta Direct dla Ciebie Konto Direct może być wykorzystane jako konto wieloosobowe (do dwóch dodatkowych użytkowników) - wystarczy podpisać pełnomocnictwo. Wpłatomaty - możliwość wpłaty gotówki na konto we wpłatomatach ING, dostęp 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu. Atrakcyjnie oprocentowane Otwarte Konto Oszczędnościowe Direct (OKO Direct) z możliwością wpłat i wypłat w dowolnej chwili bez utraty odsetek. Możliwośc zakładanie Lokaty - aby uzyskać jeszcze większe zyski. Dostęp do banku przez telefon HaloŚląski szybkie i wygodne zarządzanie pieniędzmi przez telefon (stacjonarny i komórkowy). Serwis SMS HaloŚląski otrzymujesz Pakiet Darmowy, w ramach którego wysyłamy Ci 3 bezpłatne SMS-y informujące o transakcjach na rachunku. Możliwość realizacji tanich przelewów europejskich tylko 5 zł za przelew zagraniczny w euro wykonany przez internet i 0 zł za przelew przychodzący. Możliwość skorzystania z ubezpieczenia na życie, które pozwala zapewnić bezpieczeństwo finansowe najbliższym na wypadek nieprzewidzianych sytuacji losowych. Polecenie zapłaty - całkowicie bezpieczna i szybka forma regulowania powtarzających się płatności Specjalną ofertę na ubezpieczenie Twojego samochodu (OC, AC, Assistance, NNW) dostępną dla klientów ING. Możliwość kupowania produktów w atrakcyjnych cenach w Programie bankujesz-kupujesz Możesz uzyskać dostęp do dodatkowych pieniędzy na koncie do wysokości 2-krotności Twoich dochodów netto. Wystarczy, że zarabiasz 800 zł netto miesięcznie. Po 6 miesiącach regularnych wpływów możesz podwyższyć swój limit zadłużenia. Najważniejsze korzyści dodatkowa gotówka do 6-krotności dochodów netto (max. do 100 000 zł) do 15 000 zł bez zgody współmałżonka brak opłat za rozpatrzenie wniosku im wyższy limit, tym niższe oprocentowanie odsetki płacone jedynie od wykorzystanej kwoty korzystasz w dowolnym terminie i w dowolny sposób każdy wpływ na konto odnawia limit minimum formalności limit możesz otrzymać podczas jednej wizyty w Banku, od razu po zawarciu umowy

Nie polecam mbank - brak sieci oddziałów która czasami naprawde moze się przydać. Pozatym wpłatomaty mają wiecznie zepsute, które często "porywają pieniądze" bezzwrotnie..

Gość zapytaj o konto w BGŻ
jak pracujesz albo masz stałe dochdy to dostaniesz Konto z Podwyżką. Konto mam za 0zł, kartę za 5zł, wszystkie bankomaty w Polsce bezpłatne, przelewy internetowe i dostęp do konta przez internet też są bezpłatne. A jak zrobię 3 operacje w sklepach kartą w miesiącu to mi dadzą 1% premii od wynagrodzenia. Jak np zarabiasz 2 tys to premii masz 20zł.

Proszek do prania - w ING też nie ma kas. Kiedyś miałam tam konto i jak mi kartę zżarło to nie miałam jak wpłacić na konto :O A miałam nóż na gardle, bo musiałam szybko przelew zrobić. Wysłali mnie do banku obok, gdzie za wpłatę na konto w ING zapłaciłam 15zł.

Chyba w większych miastach, bo w moim powiatowym jakoś nie ma :O "bank podadny na oszustów "że co proszę?

Gość do tej wyżej
Nie ma kas, bo to pewnie nie bank. ING ma jakieś spółki partnerskie działające pod jego szyldem. O ile pamietam w formie spółek komandytowych. Bedziesz miała kasę i lokal, też mozesz sobie taki banczek ING otworzyć i sama zdecydujesz kogo zatrudnić, bo bankowów tam jak na lekarstwo :D

Gość Aniacx
Mieszkam na zadupiu :O Ale w ing są kasy co wy piertolicie :O Zresztą są też wpłatomaty :O

Gdyby wszędzie były to pracownicy by mnie nie odsyłali chyba do innego banku :O Ale to tak trudno zrozumieć, ze poza własnym nosem jest inaczej :D

Gość Pewnie pomyliłaś banki chyba g
łupia jesteś ja też mam kase w ING a mieszkam w mieścinie równej jędrzejowa :O

Zastanów się - miałam tam rok konto, wiec jak mogłam pomylić? Ale ok, ulżyj sobie i jeszcze pobluzgaj :P

Macie - artykuł z 2006 roku!!! Ale jesteście ograniczeni :O "2006-12-22 Placówki ING Banku Śląskiego bez kasy ING Bank Śląski otworzył w Kołobrzegu pierwszą placówkę franczyzową. Nie ma w niej punktu kasowego. Transakcji można dokonać samodzielnie za pomocą urządzeń bankowości elektronicznej. To pierwsza placówka ING Banku Śląskiego w Kołobrzegu i jednocześnie piąta w sieci działająca na zasadach franczyzy. - Projekt ma na celu wzmocnienie możliwości sprzedażowych banku - powiedziała Grażyna Sipińska, dyrektor regionalny ING Banku Śląskiego (Region Północno - Zachodni). Placówki prowadzone przez partnerów są uzupełnieniem istniejącej sieci sprzedaży banku. Od oddziałów własnych różnią się modelem organizacji i funkcjonowania. W placówce partnerskiej nie ma punktu kasowego. Jego funkcja w całości została przejęta m.in. przez bankomat, wpłatomat i dostęp do serwisu internetowego. Rolą pracowników jest przede wszystkim doradzanie klientom przy wyborze produktów finansowych oraz ich sprzedaż. W nowych jednostkach powierzchnia jest podzielona na dwie części. W samoobsługowej strefie transakcyjnej klienci mają do dyspozycji bankomat, terminal internetowy oraz wpłatomat. W części sprzedażowej mieści się punkt informacyjny, stanowiska doradców oraz pokój spotkań. Taki układ pozwala na niezależne funkcjonowanie obu części. Dzięki temu klienci o dowolnej porze mogą skorzystać z urządzeń umożliwiających dokonywanie wpłat, wypłat i przelewów. Utworzenie samoobsługowej strefy transakcyjnej pozwala wyeliminować obrót gotówkowy między klientami a pracownikami placówki. Zwiększa się zatem bezpieczeństwo i obniża koszt funkcjonowania jednostki franczyzowej. "