Gość samotny.....scc Napisano Sierpień 22, 2011 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polla303 Napisano Sierpień 22, 2011 To znajdź sobie dziewczynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samotny.....scc Napisano Sierpień 22, 2011 bo trafiaja mi sie same pustaki i idotki Nie wiem gdzie mozna poznac normalna skromną dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość offerma! Napisano Sierpień 22, 2011 w piątek byłem w bierhalle w łodzi. całkiem miłe kelnereczki z ładnymi dekoltami tam obsługują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samotny.....scc Napisano Sierpień 22, 2011 23 lata jestem z Radomia :) a kto pyta ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polla303 Napisano Sierpień 22, 2011 A gdzie Ty szukasz, że same idiotki znajdujesz? Jest wiele mądrych i ładnych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jejkuuu Napisano Sierpień 22, 2011 Ja moge byc Twoja koleżanką:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mega_podrywacz Napisano Sierpień 22, 2011 a miałeś kiedyś dziewczynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samotny.....scc Napisano Sierpień 22, 2011 tak mialem ale to krótkie związki były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2015 Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samiec_alfa9 Napisano Wrzesień 28, 2015 Nie nabierajcie sie na tego oszusta/stkę powyżej. Raz pisze jako kobieta a raz jako facet wklejając identyczny tekst. Już jedna internautka się żaliła że na takim straciła dużą kasę. Ps. ten ktoś wam nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beataa1970 Napisano Maj 24, 2017 W sprawach miłosnych cuda potrafi zdziałać Pani Sigita, kontakt do niej jest na http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beataa19798 Napisano Maj 25, 2017 Na szczęście nie mam już takich zmartwień. Odzyskałam ukochanego dzięki wspaniałej wróżce jaka jest Pani Sigita. Jakby ktoś potrzebował, to na http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/ jest kontakt do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2017 Debile :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2017 Też się czuję samotny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 12, 2017 Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Czerwiec 2, 2021 Dnia 22.08.2011 o 22:30, Gość polla303 napisał: A gdzie Ty szukasz, że same ...ki znajdujesz? Jest wiele mądrych i ładnych kobiet. no. np. ja . nie jestem ani mądra ani ładna za to jestem w podeszłym wieku i mam mięka skórę, bo mam kiepską wentylację w chałupie i grzyb w rogach. Nawet do lasu nie muszę chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach