Śliwka Jukońska 564 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ty masz ludzi za głupich którzy mają uwierzyć w twoje mitomanskie opowiastki , bo gdzie ty już nie pracowałaś dzidzia. Ty masz w ogóle zawodówkę chociaż wątpię . Ty, szerlok, dziś jadłam ziemniaki na obiad. Nie no, musiałabym mieć ludzi za głupich żeby w to uwierzyli Dobrze, że ty czuwasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Tak może być. Ostatnio czytałam o mindfullness i o neuroplastyce mózgu i co ćwiczenie uważności powoduje w mózgu, a więc tak, myśli mogą mieć potężną moc. *mindfulness Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Tak to jest możliwe, że wiele razy tu sobie piszesz swoje banialuki i mnie tu nie ma. I nie mam zamiaru dyskutować za długo z twoimi urojeniami. Czyli co w tej prestiżowej pracy odświeżasz co chwila stronę kafe, bo jak mnie zobaczysz to od razu piszesz do mnie jakieś prowokacje. I może mi jeszcze powiesz , że twój Boss który cię zatrudnia płaci ci za siedzenie na forum o kupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Skoro mnie cytuje i próbuje obrażać pod spodem to chyba masz rację, to nie o mnie. To nie było tematu Jak nie widać problemu to znaczy, że go nie ma. Przecież jesteś śliwka to nie o Tobie Edytowano 1 godzinę temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 564 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Czyli co w tej prestiżowej pracy odświeżasz co chwila stronę kafe, bo jak mnie zobaczysz to od razu piszesz do mnie jakieś prowokacje. I może mi jeszcze powiesz , że twój Boss który cię zatrudnia płaci ci za siedzenie na forum o kupie. No i od nowa powtarzamy. Wiele razy piszesz tu swoje banialuki całymi nocami, jestem tego pewna, i z mojej strony nie ma żadnych zaczepek, bo mnie nie ma. Prościej ci tego nie wytłumaczę Może lepiej napisz ile ty miałeś szkoleń, bo o tym zdaje się jest temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Ty, szerlok, dziś jadłam ziemniaki na obiad. Nie no, musiałabym mieć ludzi za głupich żeby w to uwierzyli Dobrze, że ty czuwasz Ale co to za ambitna praca jest która pozwala ci siedzieć tutaj przez większość doby. Dzidzia przecież ty nie masz żadnych kwalifikacji, to co ty możesz wykonać i masz obsesję na moim punkcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 564 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Jak nie widać problemu to znaczy, że go nie ma. Przecież jesteś śliwka to nie o Tobie Zgadza się, a temat odchodzi od swoich założeń więc nie brnę dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka Jukońska napisał: No i od nowa powtarzamy. Wiele razy piszesz tu swoje banialuki całymi nocami, jestem tego pewna, i z mojej strony nie ma żadnych zaczepek, bo mnie nie ma. Prościej ci tego nie wytłumaczę Może lepiej napisz ile ty miałeś szkoleń, bo o tym zdaje się jest temat. Do drugiej w nocy potrafisz podglądać bo dajesz reakcję. Ty więcej czasu spędzasz przy mnie niż w tej pracy i z mężem oraz urojonym synem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 564 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale co to za ambitna praca jest która pozwala ci siedzieć tutaj przez większość doby. Dzidzia przecież ty nie masz żadnych kwalifikacji, to co ty możesz wykonać i masz obsesję na moim punkcie. Nostradamus przemówił dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Do drugiej w nocy potrafisz podglądać bo dajesz reakcję. Ty więcej czasu spędzasz przy mnie niż w tej pracy i z mężem oraz urojonym synem Nie mam już serduszko-łapek, ale to choć powiem dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Nostradamus przemówił dobranoc Dobranoc, spokojnych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Hypedotella napisał: Nie mam już serduszko-łapek, ale to choć powiem dobranoc A I ja za niedługo w pielesze. Spokojnej nocy Artystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A I ja za niedługo w pielesze. Spokojnej nocy Artystko Milych snów Promyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 48 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 41 minut temu, Śliwka Jukońska napisał: Zgadza się, a temat odchodzi od swoich założeń więc nie brnę dalej. Uważam, że w zależności od formy i tresci oczywiscie informacje beda zdywersyfikowane, lecz sadze też, że każde z nich poszerza horyzont, chyba, że jest o tym, o czym sie juz wie, wowczas ugruntowuje wiedze. Edytowano 1 godzinę temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Hypedotella napisał: Milych snów Promyku A co do tematu , a po co mi szkolenia bo ja nie potrzebuje stażu tylko kwalifikacje się liczą i w trakcie roboty widać co umiem. Gorzej ci co są świeżo po szkole za najniższą krajową robią i niewiele umią. Tobie też miłych i chyba dbasz o siebie jak obiecałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 351 Napisano 46 minut temu 1 godzinę temu, Śliwka Jukońska napisał: Nostradamus przemówił dobranoc Nie znam człowieka. A pod jakim jakim nickiem on teraz pisze i pewnie ukrywa flagowca z powodu licznych komprom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 322 Napisano 7 minut temu C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach