Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula2323

zabijanie zwierzat;((

Polecane posty

Gość czarnula2323

sluchajcie jestem wstrzasnieta tym jacy ludzie sa okrutni.dzieki Joasi Krupie zrozumialam to ze ludzie to najgorsze bydleta. pbejrzalam filmik jak oni z tych biednych psiakow zdzieraja skor na ZYWCA!! na pierdolone futra! jest mi tak strasznie smutno.. ja te biedne zwierzaki to musialo bolec.. kara smierci !

Staram się nie oglądać tego typu materiałów, bo później prześladuje mnie ten widok. W Interwencji obejrzałam jak właściciele zwierząt obdzierają je ze skóry, wydłubują oczy dla zabawy. Płakalam. Na slynnym filmiku z małym chłopcem, który rzuca kotem również płakalam, na wieśc o urwanej glowie psa husky też. Filmów innych typu obdzieranie psów ze skóry w Chinach nie oglądam, bo jest to zbyt okrutne i drastyczne. Wlaścicielom biednych zwierząt trzeba robić to co oni robili zwierzakom.

Gość czarnula2323
dokladnie;( jak tak mozna?? przeciez te zwierzaki sa takie bezbronne je tak samo boli jak i nas. maja te same narzady wewnetzne. nerwy...;( ja bym zabila za cos takiego mowie wam;( dobrze ze Asia to naglasnia.

Gość wążżżżżżżżżżżżżżżżżż
Prawda jest taka, że tych ludzi to nie obchodzi, tak jak rzeźników - łażą takie tępe ryje, którym jest wszystko jedno - kłoda drzewa, czy żywe zwierzę. Jakbyś mu powiedziała, że co, po co, przecież zwierzę jest bezbronne, przecież odczuwa ból, to by na ciebie spojrzał jak krowa na słońce i poszedł po drugą flaszkę.