Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukieneczka!

Sukienka JApan atyle.;)

Polecane posty

Gość sukieneczka!
Gość Wyprana z emocji
💤 o tej godzinie to bardziej piżama by się przydała :(

Gość sukieneczka!
oj tam oj tam:)

Gość niczego sie nie wstydź
ja odradzam to tanie badziewie. bo na fotkach szmaty są podrasowane photoshopem albo to zupełnie inny ciuch od tego które Ty faktycznie otrzymasz.

Gość ...ot..co...
te sukienki wygladaja ladnie tylko na allegro, w rzeczywistosci to szmaty, ktore nie nadaja sie, zeby chodzic w nich nawet po domu :P wiem, bo jedna sukienke z japan style sobie sprawilam (i nigdy nigdzie w niej nie wyszlam ;) )

Gość sukieneczka!
nie ma w innym kolorze mi sie podobaja i wlasnie zastanawiam sie czy jest sens kupowac sliczne sa ale no.;/ ktos sobie taka kupowal?:P

Gość jfbskjdbksadhbf
To są straszne szmaty z chin i tajwanu. Najgorszy gatunek. Lepsze juz kupisz u czarnych na targu.

Gość ...ot..co...
co do gatunku to zgodze sie w 100% sukienka, ktora zamowilam wygladala ladnie na zdjeciu, ale naprawde ten material jest okropnej jakosci, mimo ze do jakosci wykonczenia nie moglam sie przyczepic, ale z kilometra sie rzucala ta niska jakosc materialu

tak, ja tez sobie sprawilam ciuch od nich i .... nigdy nie doszedl ;D wiec zastanow sie zanim cos zrobisz :D

Gdyby te sukienki w rzeczywistości miały wyglądać jak te przedstawione na fotografiach, z pewnością kosztowałyby znacznie więcej niż 25,50 zl. Negatywne komentarze kupujących to potwierdzają. Szkoda nerwów :)