Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca sie ,

BOJE SIE ZE MÓJ MĄŻ MA CZERNIAKA

Polecane posty

Gość bojąca sie ,

Pewnie przesadzam bo mam do tego tendencje ale strasznie sie boje ze mój mąz moze miec czerniaka. Od kilku lat mój mąz ma znamie na plecach tzn niewielki pieprzyk. Ma kształt taki jakby prostokątny. Zawsze był taki blado brązowy, moze lekko rudawy. Ostatnio tak jakos przyjrzałam sie przypadkiem temu pieprzykowi i wydaje mi sie ze minimalnie sie powiekszył i troszke zciemniał. Wpadłam w panike ze to cos złego i zapisałam męża do dermatologa. Wizyte ma dopiero 6 wrzesnia a aja do tego czasu oszaleje z nerwów. Z tego pieprzyka wyrasta taki cienki włosek i mam wrazenie ze w miejscu gdzie wyrasta ten włosek jest taka malutka kropeczka ciemniejsza niz cały pieprzyk. Czy to moze byc cos złego???

Ja też mam taki pieprzyk na ramieniu. Jest mały, na środku wyrasta włosek, koło włoska pieprzyk jest ciemniejszy. Co jakiś czas powiększa się jakby i ciemnieje w jednym miejscu. Koło tego wyrastającego włoska właśnie. Czasami trochę boli przy drapaniu. Mam go od kiedy pamiętam, widział go dermatolog i powiedział, że to nic złego. Spokojnie, nie panikuj.

Gość ewelina151
Spokojnie! Twój mąż (jak już go zapisałaś) pójdzie do dermatologa, ale mi to wygląda na zwykły ... pieprzyk. Czasem tak bywa, że jak z niego wyrasta włosek, to skóra dookoła jest ciemniejsza! Bez paniki, Panikarko. :)

Gość ihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli z tego wyroasta wlos, wlosy, to nie ejst to nic zego. nie martw sie. to zwykly pieprzyk:)

Jeżeli z pieprzyka wyrasta włosek to oznacza, że skóra w tym miejscu jest zdrowa tylko nagromadzona jest melanina w tym miejscu, nie ma co się stresować!

Gość dziekuje wam badzo
uspokoiłam sie