Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_

historia sobotniej nocy

Polecane posty

W sobote umowilem sie z moim bliskim przyjacielem, mial wolna chate. Wiedzac co bedziemy robic postanowilem sie przyszykowac - kupilem lateksowe stringi i do niego poszedlem. Podczas lubieznego pocierania wnetrznosci z moim wybrakiem ktos zapukal do drzwi, Adam po chwili poszedl otworzyc. W pośpiechu ubrałem mój nowy, lateksowy nabytek i pobiegłem na balkon. Okazalo sie, ze to moj przyszly tesc - zapomnial karty bankomatowej. Adam miał go szybko spłoszyć. Siedząc na balkonie nagle zauważyłem naprzeciw proboszcza z mojej parafii. Nie wiedziałem co robić, byłem między młotem, a kowadłem. Ostatecznie zostalem na balkonie, czekajac na wyjscie przyszlego tescia. Proboszcz do dzis dziwnie na mnie zerka

poyebany podszyw piertolona sucz sie mści

Zapomniałem dodać, że byłem cały w serku HOMOgenizowanym (nasz ulubiony). Adaś zlizywał go ze mnie centymetr po centymetrze

Chętnie powtorzylbym tę noc, ale Adaś boi się, ze ojciec znowu nas zaskoczy. Moze jest ktos chetny, kto mieszka sam?

Trwa akurat wyprzedaz mam nadzieje ze Adas sie o tym nie dowie bo stwierdzi ze na nim oszczedzam :( wtedy juz napewno bede u niego przekreslony

Adas nadal mnie nie chce :( chyba znowu wroce do 12skiśTO i lookrecji