Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_oddam_narzadow

jak zabili mi ojca.

Polecane posty

Gość nie_oddam_narzadow
przeczytaj artykuly powyzej . wtedy porozmawiamy.

Gość ciekawy artykuł
wiesz, to są trudne dylematy...nie uważam ze lekarz powinien bawić sie w Boga...ale oni muszą w pewnym momencie zadecydować...moze wybierają mniejsze zło? kierują się prostą matematyką ze śmierc jednego człowieka jest lepsza niż śmierć trojga? ...

a moze dal nerki 2 normalnym ludziom ? nieszarp ran, teraz juz nic nie zmienisz ....

Gość taka bransoletka ma symbol
1.nedzne prowo 2. nie zabawne durne 3. napewno osoba po śmierci ojca wchodzi na kafe i pisze w taki sposob 4. jestes pewnie jakąs psychopatką z jehowym albo zielonoświątkowców którzy sprzeciwiają sie przeszczepom :o 5. nie odłanczali sytułacji - osoba z taką ortografią zapewne jest równie obcykana z medycyną? 6. lekarze są chłodni wyniośli itp.ale na medycynie się znają lepiej niż my zwykli śmiertelnicy 7. znam procedury i to co opisałaś jest niemożliwe. 8. jesli to nie prowo - to czemu nie zgłosiłas sprawy na policje? 9. jaki to szpital? 10. jaki macie interes w tym by nie robić przeszczepów ? wierzycie w reinkarnacje?

Gość ciekawy artykuł
ale co mi da czytanie tych artykułów? zmieni to coś? taki jest poziom medycyny na dzień dzisiejszy ze na całym świecie w sumie wyznacznikiem zycia lub śmierci jest mózg....i tym kierują sie lekarze. Jakiś artykuł z Frondy tego nie zmieni.

Gość nie_oddam_narzadow
nikt nie powiedzial ze w 100% dał dobrym czy złym. tylko chodzi o zycie 1 czlowieka ktoru mogl byc moze zyc ale nie dano mu szansy sprółbowac bo juz ktos czeka na jego organy. ciekawa jestem jak by tak patrzyli na wasza matke /ojca/brata/siostre/dziecko tez byscie tak lajtowo odpowiadali??

Gość ciekawy artykuł
gdybys czekała na przeszczep też być tak gadała? punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ktoś płacze ( Ty i Twoja rodzina po stracie bliskiego) ktos się cieszy, ze dostał narzady i żyje....

Gość nie_oddam_narzadow
nie mam ochoty prowokowac, pisze z bledami bo mi dysortografia lata w takich emocjach, nie wnioslam sprawy do sadu bo nie mam nagran , dowodow choc sa swiadkowie - z calym szpitalem wygram? kurde ja chce uswiadomic ludzi ze cos takiego jak smierc mozgowa nie istnieje- nie dajcie sobie wmowic.

Gość vf5345
jakby mi zabili matke glupia szmato to bym nie wchodziła na kafeterie tylko płakała albo działała!!!!!!!!!!!!!! a to jest prowo. widze to juzna 100% jakaś żydówa

Gość ciekawy artykuł
skro coś takiego wg Ciebie nie istnieje to na jakiej podstawie można stwierdzić wg Ciebie śmierć człowieka?

Gość vf5345
sory za tą głupią szmate ale po prostu nienawidzę prowokacji o śmierci... :(

Gość nie_oddam_narzadow
Z calym szacunkiem , nie wziela bym od osoby co wg mnie zyje bo serce bije. i mysl sobie co chcesz.... zer nawet obludna jestem.... bo ja nie wierze w smierc mozgowa.

Gość nie_oddam_narzadow
smierc ?? samoistnie badz w skutek wypadku nie dziala serce+płuca+mózg

Gość ciekawy artykuł
no to to Twoje zdanie i Ty być nie wzięła ale lekarze wezmą narządy od osoby której bije serce a u której stwierdzono śmierć mózgu bo na dzisiejszym etapie rozwoju medycyny mózg jest wyznacznikiem życia lub śmierci człowieka. i Twoje prywatne preferencje w tym temacie nie mają żadnego znaczenia

Gość nie_oddam_narzadow
vf5345 nie zabili mi matki tylko ojca. to raz po dwa: wchodze tu po prawie roku zeby przestrzec innych po 3 . mam w nosie twoje zdanie bo szmata nie jestem.

Gość h33hgg3ui
czy on wyraził wcześniej zgode by mu narządy pobierać? bo bez zgody nie można...

Gość Pani Kitsune
Jesteś złą córką. Powinnaś się z nimi sądzić lub zabić tego lekarza osobiście. Ja nie żartuję, gdyby ktoś tak potraktował mojego ojca już by nie żył.

Gość nie_oddam_narzadow
ciekawy artykul wiem medycyna nie zna rozwiazania ale cuda sie zdarzaja, i jest to mozliwe - moze moj ojciec mogl byc tym cudem.

Gość ciekawy artykuł
głupie gadanie-moze tak a moze nie. co Ci dają takie rozważania?

Gość nie_oddam_narzadow
kiedys byla historia małego dzieciaka co sie zatrul grzybami i mu przeszczepiali watrobe - glosna sprawa moj tato powiedzial zeby mu oddal gdyby mogl - mama tym sie sugerowala - choc cala riodzina bierze sprzeciow i po tych artykulach sama zaczela watpic zer tate zabila. sama.

Gość ciekawy artykuł
sorry, ale głupoty gadacie. moim zdaniem nie potrafisz się pogodzić ze śmiercią taty, ze tak musiało być i snujesz teorie spiskowe- a że lekarze go zabili, a to że śmierc mózgu nie istnieje...jeśli Ci łatwiej dzięki temu że doszukujesz się setnego dna to ok...ludzie na rózne sposoby przeżywają tragedie

Gość nie_oddam_narzadow
jasne bo jak tata mi sciska reke jak do niego mowie to wymyłl , odruch bezwarunkowy - przeciez to lekarze tak mowią - a jak blagam go by zostal w srod nas bo musi mnie poprowadzic do oltarza to sobie zmyslam jego łzy, by było lepiej mi......

Gość ciekawy artykuł
naprawdę bardzo mi przykro...

Gość nie_oddam_narzadow
mi tez przykro, ze lekarze z calym szacunkiem do ich zawodu zabawiaja sie cZasem w boga....

Gość nie_oddam_narzadow
fiku miku temu damy , temu nieeeeeeeeeeee..................

Gość łatwoimgadaćc
" beda chcieli odłączyć ktogos z mojej rodziny a ja sie nie zgodzę to i tak to zrobią?? nic na ten temat nie wiem niestety." na to wygląda... i pomyśleć ile kasy płacimy za służbę "zdrowia"... i co z tego mamy? nic. trzeba by prywatnie sie leczyć w razie czego i mieć znajomych lekarzy bo obcy to mają wszystko gdzieś i patrzą na pieniądze tylko nie_oddam_narzadow ogólnie takie tematy to raczej nie tutaj - mało myślących ludzi tu przesiaduje, nie ma sensu z bydłem dyskutować prędzej np na http://wolnemedia.net/, http://prawda2.info/

Gość dziwnemaszmyslenie
"moze wybierają mniejsze zło? kierują się prostą matematyką ze śmierc jednego człowieka jest lepsza niż śmierć trojga?" no to jak tak lubią matematykę mogą równie dobrze tacy "lekarze" sami siebie dać porozcinać - może zyskać nawet z 10 osób... więc wychodzi na + prawda?

Gość ciekawy artykuł
ja próbuję po prostu zracjonalizować ich decyzję- nie wiem czy robia dobrze czy źle- nie mnie to oceniać. każdy ma swoje sumienie. chodzi o to że kiedy stoi się przed dramatycznym wyborem i TRZEBA coś wybrać to najlepiej wybrać mniejsze zło. i widocznie tym mniejszym złem jest smierć jednego człowieka niż trojga.

Gość tenitamten
Śmierć każdego jest złem. a dlaczego nie uśmiercą kogoś innego i nie dadzą narządu ojcu autorki? Dlatego, że całe życie ciężko pracował i teraz mógłby zbierać profity ze swojej ciężkiej pracy, żyć wreszcie spokojnie, ciesząc się wolnym czasem, odpoczynkiem i wnukami? Postanawiam: nie oddam nigdy nikomu żadnego ze swoich narządów i wtedy to nie mnie uśmiercą, tylko kogoś, kto podpisał, że odda i mi dadzą jego narząd.

Gość chaosnaswiecie
"chodzi o to że kiedy stoi się przed dramatycznym wyborem i TRZEBA coś wybrać to najlepiej wybrać mniejsze zło" czyli uważasz że takie coś jak tu opisane: http://wegedzieciak.pl/printview.php?t=2981&start=0&sid=73611f9f764907120d239e2c0860644c jest w porządku bo przecież dzięki temu żyje i jedna i druga osoba, a gdyby nie porwano to by żyła tylko 1 ?