Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupota

zaprosić macochę z ojcem

Polecane posty

Gość głupota

Jak myślicie czy zaprosić ojca i jego żonę na mój ślub i wesele czy tylko na ślub,zaprosić chcę ze względu na kasę

Gość pytam się grzecznie
a po chuj oni

Gość LittleMe
Zadzwoń do niego, powiedz żeby nie przychodził, a kasę ma Ci wpłacić na konto.

Gość głupota
już napisałąm ze z powodu kasy

Pech chce ze w mojej rodzinie jest wiele rozwodów. I tak moj kuzyn ponad 14 lat temu brał ślub a jego ojciec mieszkał z konkubina. Ojciec umarł jeszcze przed jego ślubem. A mimo to moj kuzyn wbrew wojen matce zaprosił ta kobietę na wesele. Bo jak beyl dzieckiem i jedzil do ojca to ona gotowala mu obiady itp. Po śmierci ojca rownież dała mu resztę pieniędzy z ubezpieczenia bo cześć wykorzystała na pogrzeb. Matka kuzyna zatrzegla sobie ze ta kobieta ma siedzieć w innym końcu sali. Skoro ojciec dał ci pieniądze na wesele to dlaczego miałby na nim nie być? No chyba ze Twoja mama ma z tym problem?

Trochę mało napisałaś o waszych rodzinnych relacjach - zwłaszcza swoim stosunku do ojca (i jego nowej partnerki). Jeżeli nadal jest dla ciebie tatą to dlaczego masz mu zabrać przyjemność podziwiania córki idącej do ołtarza i dzielenia z wami radości na weselu? Jeżeli natomiast wasze drogi dawno się rozeszły (co sugeruje mi zwrot "ojciec") to albo nie zapraszaj w ogóle, albo tylko do kościoła.