Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daje rady.....

on sie nade mna zneca nie wytrzymam dluzej

Polecane posty

Gość nie daje rady.....

Siedze i placze, cala sie trzese.Pisze do mnie, obraza, wyzywa ok kurew, szmat, prostytutek.Tak juz od ponad roku.Bylam z nim, oszukal, zranil, zdradal z inna, ozenil sie za moimi plecami, kiedy dowiedzialam sie zostawilam go i od tego czasu ni mam spokoju.Byl moim pierwszy chlopakiem, pierwszym i jedynym bo po nim nikogo juz nie mialam. A on do mnie pisze ty dziwko, ty szmato z kim sie dzis pierdolisz,z toba faceci tylko dla seksu jestes tylko do pieprzenia, komu dzisiaj dupy dalas prostytutko.Nazwalam go impotentem, oszukalam napisalam, ze przed nim mialam wielu, zeby nie mysla, ze byl jedyny, ze byl najgorszy w lozku, ze ma malego hcialam go ponizyc, zeby poczul co to znaczy.Napisal mi, nie jestem impotentem bo mam cudowne dziecko z moja cudowna zona a ty jestes zwykla dziwka dajesz sie posuwac kazdemu.Nie wytrzymam juz, zmienialam tyle razy numer ale on ciagle go od kogos zdobywa, niszczy mnie psychicznie, nienawidze go za te slowa, za to jak mnie obraza, kiedy ja w calym moim zyciu tylko z nim bylam a on mnie od najgorszych kurew nazywa.Zabilabym go tak go nienawidze.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie martw sie mam to samo tylko moj eks wypiduje takie rzeczy do moich znajomych i zniszczyk mi opinie i zycie

Gość rtyrty
stalking jest karalny, idź z tym na policję

Gość o mój Boże co za pierrrrdoły
jesteście siebie warci :O

Gość zgaga20
oczywiscie zglos sie z tym na policje. on cie obraza i zneca sie psychicznie nad Toba. nie kasuj smsow, bedziesz miala jako dowod. moja kolezanka miala podobny problem z bylym chlopakiem. teez dzwonil do niej i wyzywal ją od roznych. skonczyl do niej wydzwaniac kiedy trafil na kilka ladnych godzin na komende.

Gość nie daje rady.....
Ale to juz trwa ponad rok czasu, ja juz dluzej nie daje rady!!na poczatku w ogole nie odpisywalam myslalam, ze da spokoj, ale bylo coraz gorzej.Wyzywal jeszcze bardziej, pisal kurwo z kim jestes, ze nie masz czasu odpisac.Albo pisze do mnie, kiedy znajdziesz dla mnie czas to sie zabawimy, dam ci 200 zl.Kiedy bylam z nim byl to normalny zwiazek, nigdy nie zachowywalam sie jak dziwka, nigdy nie mialam przed nim nikogo ani po nim.Jak mozna tak dreczyc kogos, ja juz nie daje rady, mezczyzna ktry kiedys mowil ze kocha i lakal zeby go nie zostawiac dzis nie zostawia na mnie suchej nitki.

Gość rowniezmmmm
ale debil

Gość zgaga20
z moja kolezanka bylo podobnie. jak byli razem to wszystko dobrze. kochali sie jak niejedna para. ale gdy doszlo do rozstania to stal sie zwyklym chamem i prsotakiem. jestes GŁUPIA ze pozwolilas zeby to tak dlugo trwalo! rok? dziewczyno chcesz cale zycie przez niego stracic? musisz sie od niego uwolnic, szanuj sie i nie pozwol mu na to zeby Cie tak gnoił. idz z tym na policje i nie zwlekaj wiecej.

Gość nie daje rady.....
on jest wlochem a ja jestem polka, mieszkam we wloszech, tu opinie o polkach sa zle, jak pojde na policje z takimi smsami pomysla, ze moze naprawde jestem jakas kurwa.Przysiegam wam, ze zyje jak jakas muzulmanka, tylko dom i praca, nawet nie mam znajomych, jestem cicha spokojna dziewczyna.Byl moim pierwszym mezczyzna a obraza mnie jakbym byla najgorsza kurwa na tym swiecie, nie wytrzymam juz tego dluzej, on chce mnie zniszczyc psychicznie i to mu sie udaje.Jestem nerwowa, nie moge spac, ciagle placze, trzese sie zestrachu.

Gość o mój Boże co za pierrrrdoły
tępa jesteś czy co? co tu pierdolisz, jakaś cnotliwa, skoro jemu powiedziałaś, że miałaś wielu i dla niego jesteś kurwą? ciekawe tylko, dlaczego niby jest szczęśliwy z żoną i ma dziecko, a myśli ciągle o tobie :O

Gość Stalking jest obecnie karalny
pojawiło si e takie pojecie w kodeksie karnym. Zatrzymuj smsy, nagrywaj ewentualne rozmowy, spokojnie poinformuj pana, że to co robi jest przestępstwem określonym w art. takim i takim kodeksu karnego (znajdź) i jeszcze troszkę, a idziesz na policję i zgłaszasz popełnienie przestępstwa. I zrób to rzeczywiście! Muszą zgłoszenie przyjąć. Zapewniam Cię, że mu rura zmięknie, jak go wezwą na przesłuchanie. Facet ma nie po kolei w głowie i uświadom sobie, że jego zachowanie świadczy tylko o tym, że w swojej chorej łepetynie nie może o Tobie zapomnieć, a jego gadanina o szczęśliwym życiu z dzieckiem i żoneczą, to bzdura wierutna. On Cię dręczy, bo inaczej nie umie zbliżyć się do Ciebie. Więc nie czuj się poniżona, a wręcz przeciwnie, to on ma problem ze sobą, nie Ty. Pojeb. Nie daj się. Aha, i nie odpowiadaj mu nigdy w tym samym tonie, nie odpowiadaj w ogóle, nie dawaj żadnych argumentów przeciwko sobie.

Gość zgaga20
to musisz cos ze soba zrobic i nie czekaj wiecej ze moze mu sie to znudzi. zrob cos ze swoim zyciem. odwaz sie samemu decydowac o swoim zyciu. nie placz tylko wez sie w garsc. bo jak bedziesz siedziec sama i wyc to to bedzie trwalo miesiacami a moze i latami. mowisz ze nie masz znajomych? to jak niby on zdobyl twoj nowy numer? w takim razie jakichs znajomych musisz miec.

"on jest wlochem a ja jestem polka, mieszkam we wloszech" To gorzej. Nie wiem, jakie jest włoskie prawo, ale kraj na pewno nie jest przyjazny kobietom i trudno tu mówić o jakimś równouprawnieniu, które jest raczej na papierze.

Nie słuchaj rad, żebyś się dała wkręcać i sama mu robiła takie jazdy. To błędne koło. Milcz do upadłego, niech on nie widzi Twojej słabości, broń boże żeby nie wiedział, że Ty płaczesz, boisz się go, bo to go nakręci. Znajdź krąg bliskich osób, które Ci pomogą. Powiedz znajomym, przyjaciołom o problemie. Niech Cię widzi z ludźmi, z facetem może, niech wie, że nie jesteś sama. Nie możesz się dać takiemu gównu. Czy on tylko pisze pierdoły? Jeśli tak, to niech pisze, dlaczego tak się dajesz zastraszać?

Gość nie daje rady.....
powiedzialam tak jemu, bo chcialam go obrazic, chcialam zeby poczul sie zerem, myslalam, ze da mi spokoj jak powiem ze mam innego, ze z nim nigdy nie bylo mi dobrze, ze jest we wszyskim do niczego.ale to jeszcze bardziej go rozjuszylo i teraz nie ma dnia, zeby mnie nie wyzywal od kurew. on nawet nie wierzyl, ze byl moim pierwszym mezczyzna, powiedzial mi ze jestem przebiegla sucza, ze mialam okres kiedy krwawilam bo b6l to moj pierwszy raz,te wszystkie rzeczy wygaduje mi po 3 latach spedzonych razem. kiedys mowil, ze mnie kocha, ze nigdy krzywdy by mi nie wyrzadzil, a teraz?wyzywa mnie jak najgorsza szmate, rozumiem ze gdybym ja naprawde taka byla, gdyby mial powod by myslec, ze taka jestem. Ale ja, ktora nigdy faceta nie mialam, z nim jedynym w wieku 24 lat dziewictwo stracilam, po nim nie dopuscilam juz nikogogo bo mezzyzni mi zbrzydki, wydaje mi sie ze kazdy jest obludny i falszywy jak on.Jest mi zle bo wiem, ze jestem szanujaca sie dziewczyna, a on mnie obraza jak najgorsze lajno.

Ok, ale dlaczego jego słowa tak potrafią Cię ranić? Sama stawiasz się na pozycji ofiary. Sama pozwalasz, żeby słowa takiego gnojka robiły Ci krzywdę. To tylko wyzwiska debila, tylko od Ciebie zależy, czy zaczniesz je przyjmować do siebie i pozwalać im się ranić.

Gość nie daje rady.....
Nawet teraz kiedy tu pisze placze i cala trzese sie z nerwow nie umiem nad soba zapanowac.Przed nim udaje, ze jego slowa nic mnie nie obchodza, obrazam go tak samo bo nienawidze go i chce zeby o tym wiedzial jak bardzo go nienawidze, ze wrecz zycze mu smierci. On mi pisze i proponuje spotkania, che uprawiac seks, mowi ze jest piekny, ze takiego jak on nigdy nie znajde, ze wie ze mi sie podoba, ze ja go chce i pragne.Jak mu odpisuje ze mnie obrzydza, ze mi sie nie podoba, ze juz o nim nie mysle i nic mnie nie obchodzi to wyzywa od kurew, ze pierdole sie z innymi i dlatego go nie chce, ze napewno uprawiam seks za pieniadze, ze codziennie jestem z iinym.Pisze do mnie w nocy, ze stoi pod domem, zebym mu otworzyla, ze wie ze ja tego chce, jak mu nie odpisuje, to pisze ze widzial jakiegos mezczyzne wchodzacego do klatki i czy to mojkochanek, wyzywa mnie od zdzir, straszy.Mowi, ze nigdy nie bede miala nikogo na stale, ze polki sa tylko do pieprzenia, nikt z polka sobie zycia nie ulozy.

Gość nie daje rady.....
Ja jz probowalam w ogole nie reagowac, wierzcie mi ze miesiacami nie odpowiadalam na jego smsy a on i tak je ciagle pisal!!!!kazdego dnia po kilkanascie wiadomosci, kazde z obelgami wyzwiskami, az w koncu nie wytrzymalam i zaczelam go wyzywac i wyklinac tak jak on mnie.Zaczelam go straszyc policja to smial sie ze mnie, ze nikt mi nie uwierzy, ze moge isc on nie ma problemu, ze jestem tylko zwykla polska dziwka i wszyscy wiedza ze polki to kurwy

Gość beb4b5
ignoruj totalna ignorancja znudzi mu sie mnie taki jeden przez 2 lata nekal ani razu nie odpisalam dzisiaj mam spokoj znudzil sie

Gość gggg343
Przecież już można za takie coś ścigać, zmienili prawo i stalking jest karalny.