Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone oczka33

Czy to obciach

Polecane posty

Gość zielone oczka33

jezdzic na rowerze do pracy? bo mam wrazenie kiedy ja wyruszam, ze tak.

Gość Wróżbitka
Lepsze niż na piechotę i można trochę wagi zrzucić też jeździłam rowerem

zaden obciach, w zeszłym roku od maja do wrzesnia jezdzilam na rowerze do pracy :) teraz mam mega daleko, wiec musialam sie na komunikacje miejska przezucic ;P

Gość różowy krem na cieście
jasne że to nie obciach! :) fajna sprawa nawet, ja zauważam że coraz częściej ludzie jeżdżą do pracy rowerami. Myślę, że to nawet modne jest, a przy okazji zdrowe! albo na odwrót ;)

Gość zielone oczka33
no racja. Ja bym jezdzila caly rok, nawet w zimie, ale jakos mi tak glupio. Moi sasiedzi patrza na mnie jakos z politowaniem.

Gość różowy krem na cieście
to co Ty masz za sąsiadów? :P

Gość garagarahaha
Żależy jakim rowerem. Jeśli jakiś stary składak to tak. Ale na jakimś miejskim fajnym nie. Zaraz bd na mnie naskakiwać ale powiem wam coś mnie już tu nie bd !

Gość z tego calego monologu
ja jezdze do pracy na rowerze :D odpowiednio wyekwipunkowana :D czyli z kaskiem, rekawiczkami, strojem, licznikiem obowiazkowo i plecakiem zeby sobie wrzucic ciuchy na zmiane i mam w dupie co sobie kto mysli :D

Gość guervbuve7
Teraz w Uk, a zwłaszcza w Londynie jazda rowerem do pracy to prestiż i jest to bardzo modne.

Gość zielone oczka33
sasiadow mam nowych, bo sie przeprowadzilam. Moi starzy sa w porzadku. Rower mam coprawda gorski, ale nowy, dobrej chyba firmy. Jezdze bez kasku i kompletuje jakies konkretne ciuszki przeznaczone na rower. Sasiedzi mysla, ze mnie nie stac na samochod dlatego musze rowerem w deszczu czy w slocie, a mi poprostu starczA ROWER I DLATEGO NIE KUPUJE SAMOCHODU.

ja jezdzilam na rowerze, bo... mialam blisko do pracy i szkoda mi bylo kasy wydawac na bilet :P bo jest to ekologiczne i zdrowe :) bo nie trzeba stać w korkach :) bo...jeszcze nie zdałam prawkaaaaaaa :o

Gość zielone oczka33
Dziewczyny dziekuje Wam za odzew, ja pomalu ide spac, ale temat sobie zapisuje. Wszystkim milych snow!

Gość obciach? wręcz odwrotnie
przynajmniej w Wawie robi się to trendy jak ktoś jeździ do pracy rowerem

Gość jaki obciach , to szpan
moj maz jezdzi co dzien kilkanascie kilometrów i ludziom tym imponuje. I szybciej mu to idzie niz samochodem w korkach, nie mówac o kondycji.