Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghhggg

boje sie!

Polecane posty

Gość robie_w_gacie
NO TO NIE JESTES SAM/SAMA ;(;(

Gość ghhggg
a do rana jeszcze daleko!

Gość hehehiaoaa
eh :(

Gość selerownia
oj tam oj tam

Gość jfleiojdohodihiahcdhsi
jak chcecie to mogę Was uraczyć na dobranoc jedną, dość dziwną sytuacją, która przytrafiła się kiedyś mojej cioci-historia z życia wzięta- Ciekawa jestem Waszych opinii, sytuacja jest dość dziwna ale raczej do specjalnie przerażających nie należy. Chcecie?Pisać czy nie?

Gość bo tak sobie mysle ze
pisz i tak juz jestem przerazona ;)

opisywałam to też na innym temacie więc zrobię tylko kopiuj-wklej :) kiedyś ciocia mi opowiadała dość dziwną sytuację jaka jej się przytrafiła. Opiszę najzwięźlej jak się da. Zmarł jej bliski przyjaciel, poszła na cmentarz-był wieczór i szarówka. Przy wejsciu na cmentarz podeszła do niej kobieta i spytała czy moze iść z nią bo sama się boi chodzić po cmentarzu. Ciocia się oczywiście zgodziła. Poszły we dwie-okazało się ze groby swoich bliskich mają obok siebie. Po krótkiej modlitwie przy grobach wracały do wyjscia z cmentarza-tamta kobieta baaardzo dziękowała mojej cioci ze mogła z nią iśc bo raźniej, bo sama by chyba nie weszła. Pożegnały się. Moja ciocia poszła w swoją stronę a tamta...wróciła spowrotem na cmentarz... nie wiem co Wy o tym sądzicie...moja ciocia była przerażona. Ja nie wiem co o tym myśleć.

Gość ghhggg
hm dosc dziwna sytuacja... a moze to byl duch jakiejs kobiety ktora nie byla siwdoma do konca ze nie zyje i teraz sie blaka po tym cmentarzu? dobra wiem mam paranoje

nie mam pojęcia co o tym myśleć. Tłumaczyłam to sobie tak, ze ona po prostu może czegoś zapomniała z tego cmentarza-parasolki czy czegośtam i musiała po to wrócić.Ale wtedy dziwne ze nie zatrzymała jeszcze na chwilę mojej cioci zeby poprosić czy z nią pójdzie po to-skoro tak strasznie się bała..

Gość fufuakaka
no ale to troche obciach znow kogos prosic.. mi by glupio bylo

Gość ghhggg
no mozliwe ze zapomniala, ale nie wiem nawet jak obciach kogos prosic to skoro sie tak bala to co w tym zlego powiedziec, ze zapomniala i poprosic zeby sie z nia wrocilo?

no może i tak. Nie wiem naprawdę. Po prostu ta sytuacja była na tyle dziwna ze przy okoliczności rozmowy o duchach sobie o niej przypomniałam.

Z tego co ciotka opowiadała to bała się okrutnie. Całą drogę jej dziękowała ze z nią poszła. A jeszcze te groby obok siebie-może czysty przypadek ale też dziwnie się złożyło.

Gość ghhggg
czas na mnie juz mi sie oczy kleja:( jak z wami pogdalam to troche sie uspokoilam chciaz pewnie jak sie poloze znowu bede sie bac... mam nadzieje ze jakos uda mi sie usnac:( dzieki za wsparcie;)

Gość Don Huan de Night
Czego się boisz głupia? Choć do Mnie pod koc na tę noc;):classic_cool: