Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może i naiwna

czy można poprosić o pokazanie sms-ów?

Polecane posty

Gość może i naiwna

czy jeśli kobieta mieszka z facetem, a ten od dłuższego czasu znika gdzieś wieczorami, mówiąc iż idzie zobaczyć się z kolegami (u których potrafi siedzieć do 1 w nocy, mimo iż następnego dnia jest dzień roboczy), ma prawo żądać pokazania sms-ów, lub telefonu do któregoś z nich żeby potwierdzić jego wersje? Bo mi coś zaczyna tutaj śmierdzieć.

Gość hihihiohio
możesz

Gość może i naiwna
a jeśli nie będzie się zgadzał? bo ostatnio coś takiego próbowałam uskuteczni i on zaczął gadkę, że moich sms-ów nie sprawdza itp. Mam wobec niego pewne obiekcje, bo ostatnio przyłapałam go na siedzeniu na Sympatii, a później jeszcze wydzwaniała do niego jakaś dziewczyna, po której telefonach jakoś gęsto się tłumaczył. Czy jeśli odmówi pokazania telefonu to znaczy, że coś jest na rzeczy?

Gość hihihiohio
Niestety nie powinnaś tego wykluczyć.

Gość może i naiwna
ale jeśli się nie zgodzi to co mam zrobić? ukradkiem mu te sms-y przeczytać (choć również dobrze może wszystkie kasować). Dziwi mnie też, że zawsze kasuje historię otwieranych stron w przeglądarce na swoim komputerze (parę razy próbowałam znaleźć jakieś strony które sama otwierałam).

Gość jakby nie mial nic na
sumieniu to by pokazal dla swietego spokoju. Powiem ci z mojego doswiadczenia, ze jak moj facet tak sie zachowywal, wyciszal telefon albo wylaczal, chodzil ciagle z telefonem to bylo cos na rzeczy. Teraz widze, ze sie zmienil bo np idzie sie kapac i zostawia telefon w pokoju ( a wczesniej zabieral ze soba nawet jak telefon sie ladowal). Jsli on nie trzyma sie tak kurczowo telefonu to ja nic nie podejrzewam i nie zagladam

Gość ja pani wasza
ja bym sie nie pytala tylko sprawdzala

Kasowanie historii czy smsów to nic dziwnego.Nie mam nic do ukrycia przed mężem, a również to robię (także na firmowym kompie). Sytuacja jest nieco dziwna.Jeśli poprosisz go o pokazanie smsów może odmówić i atmosfera wam się zagęści.Może najzwyczajniej w świecie powiedz mu o swoich podejrzeniach, powiedz że chcesz by był z tobą szczery. Skoro coś podejrzewasz to możesz pewne fakty zrozumieć opacznie. Jest też inny sposób - zawsze możesz poprosić go o tel pod pretekstem przesłania mu zdjęcia niespodzianki itp. i wtedy podejrzeć smsy.Twoje kroki zależą od łączącej was relacji.