Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwgtyuiop[]

prosze o opinie-plecak do 3 klasy-link

Polecane posty

Gość qwgtyuiop[]

chcialam siostrzenicy kupic na prezent plecak tylko nie wiem czy ten nie jest za dziecinny ona idzie do 3 klasy moze ma ktoras z was corke w tym wieku i moze mi doradzic? nie chce jej podpytywac bo sie zorientuje a to ma byc niespodzianka http://moda.allegro.pl/truskawkowe-ciastko-rosita-do-szkoly-okazja-i1768245318.html od razu mowie ze to zadna reklama, chce cos taniej wylicytowac i ten mi sie spodobał wiec prosze o opinie

Gość bukaaa
Hmmm, ja mam syna więc tylko mogę powiedzieć, co mi się wydaje. Otóż wydaje mi się, ze jak na 3 klasę jest faktycznie za dziecinny. Siostrzenica w zeszłym roku szła do 4 klasy i jest to czas wymiany plecaków na większe i bardziej "dorosłe". Chyba że planujesz, aby ten plecak był tylko na rok, wtedy możesz się zastanawiać. Poza tym mam jeszcze jedną uwagę - plecak jest dośc jasny i bardzo szybko sie pobrudzi. Wiadomo, ze dzieci rzucają te plecaki gdzie popadnie, a pranie nie zawsze pomaga.

Gość qwgtyuiop[]
dziękuje za opinie w sumie to na rok ma sluzyc ale moze masz racje z tym ze za jasny

za dziecinny moja chrześnica też idzie do 3 klasy dostała placak z ulubioną postacią - Hanna Montana - wiem ze jej się baardzo podobał

Gość katia83
Ja również uważam, że teraz dzieci w 3 klasie stawiają raczej na "dorosłe" plecaki. Wolą coś dla nastolatków niż plecaki z dziecinnymi nadrukami. No takie czasy niestety :) Co do samych plecaków to spory wybór jest w sklepie Brytyjka. Tutaj można sprawdzić http://www.brytyjka.pl/plecaki-szkolne-cat-19.html . Ceny bardzo dobre i z pewnością coś fajnego można wybrać.