Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do mam cieżąrnych

nie wiem czy wszystko jest ze mną ok

Polecane posty

bo od wczoraj gdy chodze strasznie boli mnie podbrzusze musze isc pomału by mniej bolało czy ktoś tez tak miał? jestem w 16 tyg ciąży

Gość koronkowa robota_***
może zadzwon do lekarza zamiast pytać na forum

Gość ale to fakt że lekarze
a jakiego rodzaju to bóle? Skurcze czy stały ból. Ja na twoim miejscu skontaktowałabym się z ginekologiem.

go gin dzowniłam wczoraj i jest na urlopie a innym nie ufam;/ zapisała mnie na wizyte za 2 tygodnie.. to jest taki ból stały nie skurcze jak siedze nic mnie nie boli jak leze też jest ok ale jak chodze właśnie to mnie pobolewa nie jest to silny ból ale jednak jest to moja 2 ciąża nie przypominam sobie by w 1 miałam coś takiego może miałam a nie pamietam :( dlatego chciałam was zapytać:)

ja tam nic takiego nie miałam -w żadnej ciąży. Osobiście wołałabym się skonsultować z innym lekarzem niż czekać 2 tyg. no ale skoro ty wolisz czekać. Cóż, nie wiem co więcej można podpowiedzieć? Bez badania i tak nic się nie poradzi. A cod o bólu to najpierw piszesz że to strasznie boli a za chwilę że nie jest to silny ból tylko pobolewa. No to jak w końcu?

Gość pytanie do mam cieżarnych
no na dłuższą mete jest to nei do wytrzymania .np jakbym miała iść gdzieś dalej ..ale na krótką mete po mieszkaniu jest ok czym dłuzej ide tym bardziej boli

Gość rwrfwf
weż sobie no-spe forte albo buscopan ja biore jak mnie tak ból chwyci i przechodzi a lekarz mówi ze moge to wziąść. teraz jestem w 33 tc ale na początku też miałam bóle brzucha

Gość rwrfwf
albo może gazy Ci się nazbierały i boli to na twardym na brzuszku sie połóż i poprykasz troche to puśći bo ja też tak miałam

Gość ja tak miałam
więzadła macicy ci się rozściągają - jak juz się trochę bardziej rozciągnął, to przestanie boleć:) ale później znów wróci...

Gość pytanie do mam cieżarnych
ten artykuł jest o prawej stronie a mnie boli całość poniżej pępka ... nie chce brac żadnych leków... myśle że moze to samo minie a jak nie to chyba na pogotowie sie przejadę wieczorem... raczej gazy to nie są przypomina mi sie ze jak byłam w 1 ciąży to miałam coś poodbnego ale to już przy końcówce gdzie dziecko mocno napierało w kanał rodny by sie ułożyć

rady z artykułu można traktować ogólnie. I tak ci nikt nie powie od czego ten ból jeśli nie ma wcześniej badania.

no to tu masz inną wypowiedź: "Bóle w dole brzucha Mam bóle w dole brzucha, które trwają już ponad tydzień. Biorę cały czas duphaston. Martwię się tym! Proszę o jakąś poradę. Z góry dziękuję. Marzena Jeśli są to nieregularne pobolewania brzucha to spokojnie. Natomiast jeśli są to regularne pobolewania dołem brzucha (jakby ciągnięcie w dół, czy bóle jak przy miesiączce) proszę udać się do ginekologa. Jeśli bardzo panią to niepokoi proszę iść do lekarza, bo stres nie sprzyja ciąży. Pozdrawiam serdecznie Celina Fręczko, położna"