Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczeslia wkrotce mezatka!!!!!

Zrywalismy ze soba 7 razy ale jednak bierzemy slub!Pomimo zdrad i klamst,kochamy

Polecane posty

sie! Slub planujemy za 6 miesiecy bo nie chcemy dalej z tym czekac. Pisalam na kafe iedys temat ze zdradzil mnie 3 raz, i kazalyscie mni z nim zerwac. Ale wrocilismy do siebie, jeszcze bardziej silni i wieze ze przetrwamy wszystkie burze w naszej przyszloscie!!!!!!!!!!!

No cóż pewnie dalej będziecie się zdradzać i okłamywać:D Istna sielanka:D

W podróż poślubną udajemy się do Tajlandii. Tylko nie wiem co on miał na myśli mówiąc o naszym wspólnym wyjeżdzie do Tajalndii , że "nie wozi się drzewa do lasu". :-o

Gość załamana1111111111
powodzenia w cierpieniach......

i po kolejnych zdradach bedziecie jeszcze bardziej sie kochac i sobei wybaczac - przestan sie ludzic, ze ludzie sie zmieniaja, ato, ze za kazdym razem mu wybaczasz powoduje, ze wie, ze dalej tak bedzie. wiec teraz bedzie mial zonke w domu, ktora mu uperze i ugotuje, a na miescie gorace kochanki - czego chciec wiecej. ale to Twoje zycie wiec ukladaj je sobie sama

Gość Ahossik1991
Marne to prowo

O Tajlandi nie ja pisalam. Widocznie muscie dojrzec do tego ze prawdziwa milosc rodzi sie w bolach i ze trzeba miec zaufanie do siebie. Po waszych ociekajacych jadem wpisach, widac ze zazdroscicie mi tego stare panny

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
zazdrościmy ci dupka który cie zdradza ma cie w dupie i twoje uczucia dalej bedzie cie zdradzać który cie szmaci i okazuje brak szacunku no tak lepszy taki facet niz żaden oczywiście że ci zazdrościmy takiego romea najszczelsze kondolencje na nowej drodze życia obyś była szczęśliwa

Gość ie rob tego
dziewczyno, nie popelnij mojego bledu, nie chce zebys to zle odebrala...ale nie bedzxiecie szczesliwi,,,tak jak i my:(