Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaslepiona

Czy mój facet jest aseksualny?

Polecane posty

Gość zaslepiona

Jestem z facetem 9 miesięcy. Na początku znajomości powiedziałam mu, że nie chcę seksu na razie, a on ten układ zaakceptował i powiedział, że nigdy nie będzie mnie do tego zmuszał ani namawiał. ( Dodam, że mam bardzo złe doświadczenia seksualne i nie chciałam od tego zaczynać związku). Mijały miesiące spędzaliśmy razem czas, bało mi dobrze z kimś kto na mnie nic nie wymusza, mialam wrażenie, że to ten facet. Ale ostatnio zaczęlo mi bardzo przeszkadzać to, że między nami nic nie ma(oprócz pocałunków i przytulania oczywiście), a przecież chcemy byc ze sobą całe życie.Zapytałam go czy jest aseksuany a on ..... obraził się na mnie! Tylko nie mówcie mi, ze to moja wina, bo powiedziałam mu, że NA RAZIE nie chcę seksu a nie NIGDY. Co miałam pomyślec o nim, skoro tyle czasu jesteśmy razem a on nie podjął nawet żadnej próby zbliżenia ze mną, miałam wrażenie,żę jemu pasuje taki układ.

Gość tylko 10 wpisów
możliwe, z tym sexem to jest więcej latania niż to wszystko warte, gra nie warta świeczki

Gość zaslepiona
Ale ja bym bardzo chciała to z nim robić! jak mu o tym powiedzieć żeby go znowu nie urazić!??

Gość by wy glupie tzipy som
jakby chcial to zle bo naciska jak nie chce to zle bo asexualny kup se mlotek i pierdolnij sie w czolo glupia tzipo tego ci potrzeba a nie sexu

Gość maciek 31 lat
hej autorko, zignoruj frustratow i zartowniosow kazdy facet ma potrzeby seksualne (oprocz tych aseksualnych) malo kto nie ebdzie dazyl do seksu przez 9 miesiecy no chyba ze 1. ma malego 2. ma problemy z erekcja .3 ma odchyly psychiczne wez zastanow sie z kim jestes :)

Gość pewnie pederasta jakiś
ja bym nie była z takim, jakiś stulej albo inna ciota, to że ty nie chciałaś to nie znaczy że jego obowiązkiem nie było zabiegać o seks z tobą, pewnie tak jak pisał maciek facet ma jakieś problemy z wackiem i jemu pasuje taki układ

Gość zaslepiona
no właśnie się zastanowiłam i dlatego go zapytałam. Ja nie jestem z tych co dają na prawo i lewo! Najpierw się mieliśmy dobrze poznać a potem seks a nie na odwrót.

Gość zaslepiona
własnie się zastanawiałam dlaczego mu pasuje taki układ. Ja chciałam z tym poczekać trochę ale nie zeby nigdy! Tylko z nim nie da się rozmawiać na takie tematy!

Gość jurand ze s.
jasne kurwa, zabiegac o sex, i ile mial czasu zabiegac? codziennie przez pare miesiecy????? normalne jestescie???? pierdolone idiotki 😡

Gość zaslepiona
niedługo wyjeżdżamy za granicę, zobaczę czy wtedy coś będzie próbował, a jak nie, to juz nie wiem co myśleć.... :(

Gość jurand ze s.
na poczatek jebnij sie w ten pusty leb, a facetowi daj spokoj, niech sobie znajdzie normalna babke, z ktora bedzie mogl normalnie uprawiac sex jak czlowiek

Gość nie uzywaj slow, ktorych nie
rozumiesz, aseksualny to bylby wtedy, gdyby nie wzbudzal w Tobie pozadania, gdyby byl Ci obojetny w sensie seksualnym, a nie dlatego, ze nie ma ochoty Cie przeleciec

chyba trafiłaś na idealnego faceta ;) dostosował się do Twoich próśb... Nie dziw się, że się obraził skoro zapytałaś go czy jest aseksualny.... facet się starał dla Ciebie, a tymi słowami dałaś mu do zrozumienia że masz go za ,,łajzę,,. Nie prościej byłoby pokazać że jesteś już gotowa?

Po prostu z nim na spokojnie porozmawiaj, powiedz, że fajnie, że na ciebie poczekał, że nie naciskał ale teraz nadszedł już czas, że chciałabyś wejść w kolejną fazę związku i chciałabyś się z nim zacząć kochać, zapytaj jak on na to patrzy itd. Z facetami trzeba rozmawiać, on dostał prosty przekaz, że ty chcesz go lepiej poznać, nie chcesz na razie seksu, masz złe doświadczenia itd. więc zachował się jak gentleman i czekał aż dasz mu jakiś znak albo z nim porozmawiasz, że już jesteś gotowa.

Gość zaslepiona
chyba tak zrobię jak pisze Tithiel86, dam mu to do zrozumienia. A ty Jurand ze s. nie wszyscy związek skupiają tylko do seksu!

Gość maciek 31 lat
ludzie kuzwa przeciez ona pisze, ze byly pocalunki i pieszczoty, jak mniemam, ze przez ubrania to naturalne, ze facet powinien zorientowac sie dawno, ze ona jest gotowa na wiecej ona mowila, ze NA RAZIE nie chce seksu, rozumiam przez to, powiedzmy pierwsze 3 miesiace zwiazku, albo i mniej a nie 9 miesiecy

ja pierdole facet sie zabujał i specjalnie dla niej powstrzymywał sie od seksu a ta mu pozniej wyskakuje z gadka ze czemu mnie nie chcesz rznąć :D haha nastepna baba ktora mysli "logicznie" :D

Gość zaslepiona
?? :((

Gość jurand ze s.
faceci nie odczytuja sygnalow?? a wy odczytujecie? gowno prawda! typowe babskie pierdolenie, nikt niczego nie ma na czole wypisane i nie ma zdolnosci jasnowidzenia!! o takich rzeczach sie rozmawia, kulturalnie a nie od tego typu idiotycznych obrazliwych pytan! za grosz kultury nie masz ani taktu !

Gość zastanów się czego
chcesz tępa szmato :o

Gość zaslepiona
jest tak jak pisze Maciek 31 lat on powinien się zorientowac że już pora, powinien coś próbowac a on nawet nie podjął próby. Nie powiedziałam mu że nie chcę tylko, że nie chcę NA RAZIE!!! co to znaczy? że przez kilka miesięcy pierwszych! dlatego się dziwię.

Gość zaslepiona
czy ja was obrażam, że się rżniecie na okrągło ??? nie każdy tak chce, zrozumcie!

Gość jurand ze s.
i co ? teraz on ma zgadywac ile miesiecy oznacza twoje NA RAZIE ????? jakby uznal ze jeden miesiac to by bylo ZLE ! jak 3 miesiace to ZLE ! jakby mu sie poszczescilo to moze by trafil ! co za idiotka !!!! poza tym na wstepie powiedzial ci, ze do niczego nie bedzie cie namawial, wiec jasno wynika ze skoro zmienilas zdanie powinnas z nim o tym pogadac, a jak tego nie rozumiesz to spierdalaj, najlepiej zeby kopnal cie w dupe i znalazl sobie normalna kobite a nie pojebanego durnego babsztyla!

Gość zaslepiona
Chciałam to zrobić pierwszy raz dopiero po ślubie, jednak cipa swędzi mnie już tak bardzo że nawet szorowanie nią po dywanie nie przynosi ukojenia...

Gość moj tez nie chce
ale nie jestem asem, po prostu szanuje mnie i kocha. powinans byc szczesliwa ze takiego znalazlas, moze chce czekac do slubu? koles cie szanuje a ty tego nie doceniasz i jak dla mnie to zwykla suka z ciebie