Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yr

młodzi seksualnie impotenci

Polecane posty

Gość yr

Oto historia mojej koleżanki: On 43 lata, ona starsza od niego 13 lat. Jak się poznali on twierdził, że lubi starsze. Wszyscy byli trochę zaskoczeni. No, trochę dużo. I co? Okazało się, że on nie może się normalnie kochać, bo nie ma pełnego wzwodu, albo b. długo trzeba go pobudzać, żeby w ogóle doszło do jakiegokolwiek wzwodu. Tak więc prezerwatywa nie wchodzi w grę, a tym samym nie ma seksu, bo koleżanka obawia się współżyć bez ochrony. Koleżanka myśli, że to dlatego on szuka starszych. A tak na marginesie to koleżanka oczywiście suuuper laseczka! Co Wy na to?

Gość ???????
A on 43-letni młody ogier?

Gość cex
Pewnie próbował z młodszymi, ale jak się okazało, że sobie nie radzi z tymi sprawami, to go zostawiały. Trochę szkoda faceta. Te starsze są tak sobie myślę bardziej wyrozumiałe i zachwycone tym, że tyle młodszy facet ją chciał. W jego wieku wszystkie raczej już zajęte, a młodsze potrzebują sprawnych kochanków, by potem stały się ich mężami. No, bo taki może mieć już problem ze zrobieniem dzidziusia.

43 lata i problemy ze wzwodem to normalna rzecz i często się zdarza. Wystarczy stres, trochę alkoholu i fajki :-) Niestety ale facet w tym wieku musi o ten organizm dbać by być sprawnym. Szczególnie o układ krążenia.

Gość yr
Z tego co wiem on nie pije i nie pali. Prowadzi raczej higieniczny tryb życia, a ta koleżanka chociaż tyle starsza od niego też się zastanawia czy nie odejść od niego. Z drugiej jednak strony facet ponoć jest super czuły, zdobywa ją komplementami - a możecie wierzyć lub nie zasługuje na nie, bo jest szczególnie zadbana i ma zaje*istą sylwetkę - przynosi kwiaty etc. Sama jestem ciekawa jak to się dalej u nich potoczy.

Gość HenioMontana
56 letnia super laseczka.... to nie wymaga komentarza. Myślę że nawet napalony 18 letni prawiczek uciekałby z krzykiem. Myślę że twoja znajoma po prostu jest już stara i obleśna, moja rada : niech dadzą sobie spokój z sexem i zajmą się wspólnym zbieraniem znaczków.

Gość 55-letnia laseczka
Myślę, że ty jesteś jeszcze na razie odpowiednio młody, ale na 100 % gruby i obleśny i też niebawem wbrew pozorom będziesz impotentem.

Gość 4x7
No, jak? Ona go zostawiła, czy on ją?

Gość murzynw1
to kto potrzebował tej dłuższej stymulacji i komdoma?

Gość Yr
Są jeszcze jednak razem. On oczywiście. Aż się wierzyć nie chce, żeby facet w jeszcze stosunkowo młodym wieku nie mógł. Prawdopodobnie w różnych sytuacjach "flaczek" lub "półflaczek". I nie chce iść z wizytą do seksuologa.

Mnie zastanawia dlaczego ona obawia się współżyć bez prezerwatywy? :classic_cool: Przecież w wieku 56 lat na 99% jest już po menopauzie. :classic_cool:

Gość Yr
A wszelakie choroby, np. groźny HIV? Chce mu zaproponować badania w tym kierunku, ale nie ma odwagi na razie.

Ludzie m.in. po to wchodzą w związki, żeby nie być zmuszonym do używania prezerwatyw i zmniejszyć ryzyko zarażenia chorobami przenoszonymi drogą płciową. "ale nie ma odwagi na razie" A niby taka duża dziewczynka z niej. :D

Gość lpknfdtyu
Czytałam ostatnio artykuł zgłębiający takie problemy. Okazuje się, że obecnie znaczna część mężczyzn szybko starzeje się seksualnie mimo młodego w miarę biologicznego wieku. Cytując słowa seksuologa stają się "seksualnymi starcami". I coś w tym pewnie jest.