Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codzienniecosnowego

własnie poczyniłam odkrycie

Polecane posty

Gość codzienniecosnowego

że na Polaków w holandii nic tak nie działa jak FREDDIE KRUGER wiecie. Niezłe. tylko on im daje radę bo ...jest bardziej realny niż Maryja córka rzeźnika. Niezłe, nie? Jakie ja miałam szanse wynieść się z tej mojej pierwszej pracy z dzieckiem diabła wiecie bez Freidiego Kruggera. Żadnych :( Tam miałam przepaść, a tak dałabym mu radę bo jednak ta Figura nakręciła trochę filmów i nie da się go pozbyć - ten ojciec też kino i to tak bez Krugera ani rusz i tyle.

Gość codzienniecosnowego
Frieddie Kruger to inaczej Fryderyk Charles Kruger i teraz nikt nie rozumie czemu ja dalej nie dostanę pieniędzy. Ani podatku. Teraz już powinien być podatek, a bedzie? A pieniędzy nie bo zlecono zabójstwo w USA i tak mi nie dadzą rady. Za rodziców matki. I ciekawe na kogo jest SALA SAMOBÓJCÓW wiecie. Ale to bez sensu - ten film jest BEZ SENSU kompletnie. Laleczka Chucky - to się należy proces i wcale nie za laleczkę i tyle. Tylko za jej nazwę bo to jest rozwalone życie, a reszta ograna i tyle. A tu też do więzienia za Qurang Medan i farmę tytoniu. Za inne rzeczy też, ale za to najbardziej. No i gdzie to rósł ten tytoń na tym południu USA co? I niektórzy byli tak inteligentni, że uwazali, że na pustyni można wyhodować tytoń. A to było NA POŁUDNIU i tyle. Szkoda gadać. I sie wracali jak durnie i wieszali po przyjeżdzie. Wycieczka i tyle. Bo wiecie - statek OK, ale mapa lądowa. Bo czemu do USA pasuje jechać na wycieczkę. Z tego. I to sobie trzeba ograć bo inaczej stałej pracy tam nie ma. Bo tyle ludzi się wracało przez pustynię i co jeść? I najlepsza była w tym rodzina powiedzmy moja - bo DESZCZU nie było. O i to przeszło, to było logiczne. A czemu? Bo się klimat zmienił. Klimat się zmienił bo do góry karczowali. I to jest prawda ale z tego wyszłoby, że tak nie ma niczego na południu, a to już jest pustynia. Kiedyś było dużo, a pózniej pustynia i ta wojna była, żeby z głodu ludzie nie umarli bez sensu, a przemysł do góry był i byli czarni i mogli ciężko pracować a tam i tak już nic nie rosło i tyle :( Takie brednie :(

Gość codzienniecosnowego
Najgorsze jest wiecie że mi ograli cały tytoń. I tyle. teraz 4 horrory i mogę być. 4 horrory widzicie - tak sobie wiarą walą na tym zachodzie nasi. A ja się zastanawiam czemu od tego Patryka poleciały mi całe Niemcy - na tym amazon. Takie zero, że całe Niemcy od niego lecą. Takie ma uczynki wiecie. I dlatego NIE MUSZĘ tam jechać. Bo wszyscy, że muszę. Nie muszę. On króla Augusta Poniatowskiego mam, że mogę sobie być w Holandii bo sie BRZYDZĘ NIEMCAMi. Ja im dobrze życzyłam a oni we mnie laleczką Chucky - no to teraz w nich Fredim Krugerem i znów jestem Polką bo w sumie się dowiem po co mi niemiecki paszport skoro nawet już gazetę unijną zakładam w Polsce. Na ekranie kompa - w rzeczywistości to NIEWYKONALNE. Od czasów króla Augusta nie ma po co zakładac gazety w Polsce. Tylko Zyd może taką gazetę wydac i tyle. Lokalne gazetki się dowiem. Ale tam niczego nie ma. Czy za śmierć Leppera odpowiada Fredie Kruger?

Gość codzienniecosnowego
Dlaczego umarł Andrzej Lepper. Ja myślę, że za tym TAJEMNICZYM rusztowaniem kryje sie jakiś tajemniczy Friddie Kruger. Kto wie czy codziennie po wstaniu z łózka nie witała go tam laleczka Chucky. Czasem wystarczy drobna sugestia. Być może ktoś go terroryzował płatnym mordercą. Kto wie?

Gość codzienniecosnowego
Moim zdaniem to rusztowanie był to jego swoisty szafot, była to pewna sugestia i tyle. Bo on mówił na pewno, że w razie co on sie wiesza. I tylko mu to przyspieszyli tym BEZSENSOWNYM RUSZTOWANIEM. Pytanie w przypadku Andrzeja Leppera brzmi - jak wielka tak naprawdę jest SIŁA SUGESTII i jak mozna ją pokonać? Być może - a nawet jestem przekonana , że nalezy powołać SPECJALNĄ KOMISJĘ w celu wyjaśnienia sprawy rusztowania stojącego za oknem pana Leppera, które sugerowałoby mu ... no właśnie co... może to był jego szafot? Może tak myśleli ludzie, którzy są wokół niego. W programie "STREFA WOLNYCH MYŚLI" pan Piotr Tymochowicz mówił, że jest fizykiem, a w wikipedii pisze, że ma średniej wykszłałcenie - jest absolwentem szkoły imienia Jana Śniadeckiego. No to co? Jest po maturze on? Po liceum imienia Jana Śniadeckiego. Bo co mi z patrona. A jednak był z tego Jana ŚNIADECKIEGO i tak tego Leppera MOIM ZDANIEM ograł. On powinien siedzieć 10 lat za to co mu zrobił. To jest podżeganie do zabójstwa i ... sugerowanie samobójstwa technikami psychomanipulacji dlatego MOŻE BYĆ. JAN ŚNIADECKI od ... śniadania wyobraźcie sobie. Najważniesze jest ŚNIADANIE. Bo??? Bo co. Bo tak teraz jest w Polsce, że się nie je obiadu tylko śniadanie. I skąd wy to macie? Takie bzdury. Czyli pan tymochowicz leci sobie w zyciu Skarbkiem i jest pewien że nikt mu nie rady. No własnie. A pani Anecie Krawczyk zostają już JEDYNIE gwałty na policji bo wiecie - dlaczego taka lubieżna ona skoro dzieci w brygidkach. I tyle.

Gość codzienniecosnowego
Ja w mojej gazecie napisałabym artykuł pt. SZAFOT LEPPERA - o tym rusztowaniu. Szafot zawsze stał - coś czego człowiek sie boi. Piotr Tymochowicz jest świetny, prawda? A POLOWANIE NA CZAROWNICE - taki artykuł - napisze ktoś? Czy polskie media i polska polityka jest to czy nie jest obecnie POLOWANIE NA CZAROWNICE? A pan Andrzej Lepper - nie jest ofiarą POLOWANIA NA CZAROWNICE? No właśnie - niech tym durniom w Warszawie pomoże teraz Skarbek bo jednak gazetę unijną powinni mieć, żeby ograć to głupie państwo, no nie? A oni? Czy społeczeństwo. i DO DZIŚ MAJĄ ŚWIĘTY SPOKÓJ, a tak?

Gość codzienniecosnowego
Co byście czuli gdybyście po wstaniu z łózka codziennie rano widzieli za oknem RUSZTOWANIE - i to do OSTATNIEGO PIĘTRA. Bo jakiw sumie jest ten PIOTR tymochowicz - średniowieczny. I wszyscy uważali to za ŚWIETNY KAWAŁ słuchajcie - bo Ziobro to prawnik i by go wykończył wam powie - ślubem kościelnym. No i wiecie - NORMALNY kraj i jest ŚLEDZTWO PORZĄDNE w sprawie Leppera - otwieram gazetę i chcę wiedzieć kto i po co postawił to rusztowanie za oknem - ile ono tam stoi i po co? Jakiś PSYCHOMANIPULANT. I dla mnie to jest Piotr Tymochowicz, który zamiast odesłać pana Leppera do psychiatry, postawił mu szafot żeby się powiesił. I co wy na to? :(

Gość codzienniecosnowego
Piotr Tymochowicz to jest gostek, który w życiu leci ...TYTONIEM i na pewno ma małe poletko tytoniu. Wystarczy mi roślina się dowiem. Nie - ja nawet nie musze hodować tytoniu , nie potrzebuję. Wiecie za co on go uśmiercił paląc cygaro? On go uśmiercił za to, ze przez Unię poleciały im Stany, ale on tak chciał cos zrobic dla rolnictwa, że te dopłaty były. No i co teraz? A co chciał zrobić dla państwa Piotr Tymochowicz. A pan Ziobro? Ożenił się i ma w drodze potomka z Marynią albo Jagną jakąś - nie wiemy. Może z Danusią. Ale... śledztwo w sprawei rusztowania to by się naprawdę przydało bo zacznie się cały ciąg samobójców. No przykro mi - tak to działa. :( Jak dla mnie.

Gość dsads
te wszytkie serie pisze jedna osoba? ;d

Gość codzienniecosnowego
Wywiad z Piotem Tymochowiczem pasuje mi teraz gdzieś też idealnie - po prostu wywiad rzeka. Może nie książka, ale na 2 strony gdzies tam w jakimś WIELKIM tygodniku. O przeszłości, przyszłości - dobry dziennikarz powinien go teraz capnąć i ograć. I gdzie to jest? Bo wszyscy się śmieją, ze już Polskę olałam. No tak - co tu czytać? Ksiązki? O czym. Zostają gazety, a te? Nic ciekawego. Niestety :(

Gość motyla noga .
nie uwazacie ze owieczka pisze tak...hmm...coraz madrzej? czasami cale zdanie ma sens lub nawet pare zdan. Moze niedlugo juz bedzie mozna z nia podyskutowac? :)

Gość codzienniecosnowego
W tej Uni też nie mozecie już być przydałby wam sie MONITOR UNIJNY - takie coś. Albo PRZYNAJMNIEJ wiadomości unijne. A nie ma czegoś takiego. Samoobrona powinna mieć przynajmniej gazetkę i też możecie być w Uni, a tak? Nie chcą was. Mnie też, ale co tam ja. Najwyżej zdechnę z głodu w tej Polsce , a reszta? Ktoś powie czemu bronię Uni. A co mam robić? W 2005 roku wyleciałam z pracy za unię to bronię dopłat bo co - i tak pracy nie mam, honor mi odebrali - jedynie, ze nie utraciłam przez bezmyślnego cymbała chama i deba praw obywatelskich. Zrobił ze mnie Karola kota wół głupi i niedouczony - a reszta co go poparła taka sama. Ale wiecie i tak nie dam Anglii - on miał mieć ksywkę Freidie Krugger ten dyrektor i może być. Szkoła Fridiego Kruggera i tyle. A on? Co? Gostek? Z 20 samobójstw na koncie - sala samobójców. To przez niego chyba to nakręcili. Film o nastolatkach i tyle :(

Gość dsads
a dlaczego owieczka, skąd się wzięła tra ksywa? tylko kilka takich tematow widzialam

Gość codzienniecosnowego
Nie mam o czym za bardzo podyskutować - o czym? Bronię SWOJEJ RACJI STANU - skreślono mnie w szkole za proangielskie poglądy, ale co miał mi do zaoferowania Fridie Krugger z Chorzowa. PUSTĄ MISKĘ i kasę, ale na co? Na wycieczkę do sklepu po żarcie na Zachód? No wariat sorry. KOMPUTER - no a co najem się tym kompem? Sklepy ktoś powie - ale miały być amerykańskie? Są? i tyle :( To se nastawcie sklepy amerykańskie. Ja też się dowiem. Nie ja nie - za samobójstwo rodziców matki nie. Bo miały być 2 zlecenia zabójstwa i nie ma o czym mówić, a tak jedno i pasuje, ze drugie też i tyle :( No więc ja nie mogę być proamerykańska bo Tymochowicz mnie wyśmieje. Ale lecę Indianami. A czyje jest to USA - królowej Elzbiety I i tyle. No to mogę od biedy być proamerykańska, ale po co? Jakbym lubiła latać samolotami jak Tymochowicz. Bo wiecie co on lubi najbardziej? Latać samolotem. Wiecie on sam tego nie rozumie, zastanawia się nad tym - to jest jego największy problem w życiu. Zapytajcie sie go - czy pan lubi latać samolotem? I powie wam - pani redaktor CAŁE ŻYCIE sie nad tym zastanawiam i juz jest ograny. Tylko tyle. Bo o czym mogłabym pisać w mojej gazecie PROUNIJNEJ bo na kretynkę przez Krugera z Chorzowa na wolności wyjdę - A Polacy a samoloty - a to tak około Smoleńska bym napisała. I tyle. Nawet nie USA tylko samolocik i tyle. Ale nudy, nie? :(

Gość codzienniecosnowego
Bo wiecie ten kruger z Chorzowa też mnie wpierdala - to tu proamerykanski to samolotem na ten Zachód, nie? Po co samochód? A co on w tej polsce jeszcze robi? Wykańcza mnie biologią i Anglią. GODZINAMI. Wykończył bo to dawna historia i tyle. Taka szmata - sala samobójców za nim. Mogli mi powiedzieć, że na niego działa jedynie papieros. Bo mi powiedzą - co mogli robić. Dac mu ksywkę. Fredie Krugger i w ogóle tak szkołę nazwać imienia Frediego Kruggera. Tyle :( Bo z kim mi sie kojarzy Korafanty sie dowiem - w końcu on mnie wykończył - z Fredim Krugerem - wybaczcie - wystarczyło powiedzieć ludziom, że górę św. Anny wymyślił Kościół na Poniatowskiego i PO CO TE POWSTANIA? Tyle. Zobaczcie - Korfanty jako Fredie Kruger i tyle :(

Gość codzienniecosnowego
co ten Tymochowicz robił zanim Ziobro go odkrył. On współpracował z Tymińskim. On chciał w Am. Poł na pewno kupić ziemię i hodować tytoń. Bo jak on z tego wyszedł? TYTONIEM i tyle. Czy ma amerykański paszport. Jeśli nie to przepadnie chyba, że po cichu robi i tyle. Poletko tytoniu na pewno tu ma i leci we wszystko tytoniem i ŚNIADECKIM ze swojej szkoły średniej. A jakiś OBIADZIŃSKI będzie politykiem to się nie zdzicie - ale jak coś to ja się tak nazwę wiecie i może wtedy z głodu nie zdechnę. Bo kiedyś żle myślałam. No jedynie, że z tego Sląska nie nazywałam sie OBIADZIŃSKA no ale to Mittagessen to też tak sobie... nie apsuje - za długie. Obiadzińska ze Śląska. Taki tam jest poziom IQ. Ten lepper nie lepszy -no to przykład dał, a reszta? Pasuje - następny Tymochowicz, Ziobro bo sie dowiedzą na zachodzie, że to stało się w czasie gdy w kinach leciała SALA SAMOBOJCÓW - o nastolatkach powiedzą. Nie - o nim - dosłownie. Na polskich polityków. Może ktoś coś ograł i to tak siła sugestii. Od kiedy stoi to rusztowanie? Od kwietnia wiecie. On tak - widoku za oknem nie miał i to pieprzył i patrzcie sierpień i się powiesił. :(

Gość codzienniecosnowego
I TERAZ mogę się z wami przywitać - z perspektywy Friediego Krugera. Bo pisałam Ted Bundy - nie Fredie Kruger. Tylko to :(

Gość codzienniecosnowego
:(

Gość codzienniecosnowego
ps. Bo sie dowiem - a w zasadzie o co ci dziennikarze mają zapytac tego Kruggera - Tymochowicza - powiem im tak - proszę go zapytac o to co najważniejsze jest DLA NIEGO i co ogólnie jest najważniejsze jego zdaniem w historii Friediego Kruggera i ile lat by mu dał za jego zbrodnie oraz dlaczego. Taka rozmowa luźna - nagrac to i trzymac z psychiatrą na niego. I tyle :(

Gość codzienniecosnowego
ps. Bo sie dowiem - a w zasadzie o co ci dziennikarze mają zapytac tego Kruggera - Tymochowicza - powiem im tak - proszę go zapytac o to co najważniejsze jest DLA NIEGO i co ogólnie jest najważniejsze jego zdaniem w historii Friediego Kruggera i ile lat by mu dał za jego zbrodnie oraz dlaczego. Taka rozmowa luźna - nagrac to i trzymac z psychiatrą na niego. I tyle :(

Gość codzienniecosnowego
Jeszcze wam tu napiszę o samobójstwie - kiedy bym je popełniła? gdybym wiedziała ile w Polsce paliło sie stosów to popełniłabym samobójstwo - choć nie - zostawałyby mi USA... kiedy popełniłabym samobójstwo? Nie wiem. Tylko to mnie mogło załamać choć zapytałabym się/dowiedziałabym więcej o tych stosach a tak to jedyne co wiedziałam to , że Polska bez stosa i jakoś tak wiecie nie wydawało mi się, żeby był to kraj zdatny do polowania na czarownice. Ale jakie tu było prawo? Kościół nie zarządzał stosów. Król zarządził co najwyżej, ale kościół to potępiał. Wtedy byli tolerancyjni, a teraz? Co im sie stało? Ja Arabka - ale wiecie przeze mnie wojny z Turcją nie ma. Przeze mnie wojny z Turcją nie ma. Co sądzić o tym Stanie Tyminskim - przydałby sie wywiad. On zniszczył tę arystokrację naszą u nas. Ich tu nigdy nie będzie - południe USA jest ich - co wysieją to wysieją. Wszystko przez kościół i tyle. Mieli rację. Ten tymiński to taki pół na pół - on tu chciał swoje media mieć i tak tylko mediami szli - no ale wiecie jakie były szanse na lepsze rolnictwo. Poza tym ten chłop i tak szanował księdza a nie tego magnata - w razie co pospolite ruszenie i się ich wywala. Tyle. A oni? Armię by musieli mieć - to znowu spiski z sąsiadami - jeden bezsens bo ksiądz musi mieć rację. I w sumie prawda tylko niech ją po prostu ma i tyle. I niech ten opłatek jak ta bawełna przynajmniej bo co poza tym ,nie? :(

Gość codzienniecosnowego
Wiecie jakbyście tak zrobili wywiad z tym Augustem poniatowskim to by wam niejedno powiedział - co on miał robić? Czy on musiał jechac do tej Rosji bo niby nie musiał no ale słuchajcie - jak ta Warszawa wyglądała? Gdzie on ją miał zaprosić. To za jego panowania wszystko poprawiono i tyle. I powie - po coście to cioły odbudowali jak mnie skreśliliście? A kto to postawił? W sumie taki prezydent Warszawy. I wiecie ten król polski - ci magnaci a on? Ani zamku porządnego ani niczego a jeszcze sejm tam - jedno walenie się jak dziś i wiecie Sejm 4 letni - kiedyś wam powie - nikt go tak nie obżarł, nie po prostu zdewastował mu tego jego pięknego pałacu jak ten Sejm 4 letni słuchajcie. I oni spali te 4 lata w tym zamku, a do domu nie pojechali. Bo takie posły. i to wszyscy wiedzieli, że w Warszawie jest konklawe no i wiecie - on napisał tę konstytucję w 5 minut, ale żeby jakoś wyglądać z tym parlamentem to 4 lata obradowali. Gdyby choć Wawel ale w końcu go pochowali w tym pałacu razem z tym parlamentem. Ale każdy widział jaki był ten parlament i czym się dalej łudzili? Taki jak nasz dziś - jeszcze mu nasrali i poszli. I tyle. I to jeszcze sam se musiał to wybudować. Dowiem sie, że miał się ożenic i normalnie. To jest prawda, ale może miał skończyć w brygidkach bo i tak był przeznaczony do wykorzystania. Bo mi powiedzą - no czekaj, czekaj owca - co to taka góra św. Anny z 1 króla? Nie z Sejmu 4 letniego - jak pielgrzymka przyszła. Bo wtedy chyba już pielgrzymowali, ale on na nich mowił pielgrzymka. I czemu Łazienki - żeby sie umyli bo cos strasznego. no ale nie opłacało sie do domu jechać bo może i by się ożenił ale jak on to słyszał to juz było po małżeństwie a póżniej z Francuzką sie chciał ożenić albo wyjechać do tej Francji bo wiecie wszyscy na mnie, a ci posłowie go zniszczyli bo powiedzieli, że Łazienki stawia a do teatru miał ich wziąć. Wyobraźcie sobie - pojadł, wypił , wysrał siei do teatru. I TYLKO TEGO nie rozumiał , a oni siedzieli bo chcieli chodzić do teatru. A on nie i nie rozumiał tego w ogóle - no i to mu mieli powiedzieć że to DOBRZE DZIAŁA NA KOŚCIÓŁ. I pózniej jak poumierali ci posłowie to się zrobiła g. św. Anny bo przez nich wszyscy do piekła bo tam miał być chyba TEATR, ale KK - powiedział - nie kościól, kościól, zeby były datki. To bym se musiała poczytać, ale jakiś starożytny teatr tam był, a to szybko postawili kosciół, spreparowali cudowną figurkę i działało i oni górą. I tylko ten błąd - bo tam jest teatr i wszedzie Polska - a tak wielkie pielgrzymki do cudownej figurki z 2 wnukami na rękach.

Gość codzienniecosnowego
wiecie jakie ja miałam mieć liceum? Imienia braci Jana i Jędrzeja Śniadeckich i jestem NORMALNA. a tak? Pozostawał po mnie Fredie Krugger a przecież to nieprawda. Przerażające :(

Gość no dobrze już
a teraz wykurvviaj 🖐️