Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale miałam stracha

ale sie przestraszyłam

Polecane posty

Gość ale miałam stracha

poszłam do wc i tam mi krew kapie zawału omało bym dostała nie wiem skad ta krew sie wzieła zrobiłam siusiu i szybko sie podtarłam poszłam po lusterku wziełam husteczke i sprawdziłam czy krwawie zdróg rodnych ale nie tam chusteczka była czysta skąd ta krew jestem wciąży chciałam juz jechać do szpitala ale nie krwawie z "pochwy" nie wiem skąd ta krew mogła byc a to były takie krople krwi że zawału bym dostała

Gość Lidziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jedz do szpitala innej opcji nie widze

Gość szczerze, jeśli
no opcje są trzy: 1.pochwa ale to wykluczyłaś, 2. pęcherz moczowy , 3. odbyt.

Gość ale miałam stracha
patrze na wkładke ale jest czysta zero krwi nie wiem co to było ale była krew tak jakbym np palca skaleczyła i krople krwi leciały ...wkładka czysta nic nie mam wymyłam sie i nic nie wiem ale tak sie przestraszyłam a siedze na kafe i czytam w sumie sporo waszzych wypowidzi i pytań nie udzielam sie na forum ale musiałam napisać

Gość szczerze, jeśli
krew raczej nie jest objawem który można zbagatelizować. Jesteś w ciąży więc tym bardziej musisz to wyjaśnić. Krew kapiąca to nie są żarty. Gdyby to było po wypróżnieniu to można by przypuszczać ze hemoroidy ale krew pojawiła się najpierw. Proponuję lekarza albo szpital.

Gość ta czesc lekarzy ktora
Jedz do szpitala!

Gość ale miałam stracha
no własni ekrew była jako pierwsza siadam i czuje jak coś kapie spr chusteczką czy to z dróg rodnych ale niee nie wiem skad to sie wzieło ...nie chce panikować ...bo nic nie widze wkładka czysta zobacze jak pujde kolejny raz do wc sie powturzy to pojade do lekarza

Gość ale miałam stracha
dzwoniłam rano do gin ale dzisiaj nie przyjmuje chciałam sie umówić ogólnie na za tydzien na wizytę..wiec jak coś to szpital zostaje..

Gość szczerze, jeśli
a co ci gin poza tym że nie przyjmuje powiedział? jakaś rada?

Gość Tutaj dużo o tym pisałam
Nie czekaj az się powtórzy, jedź do szpitala, zebyś nie musiała żałować. Nigdy się o to nie czepiam, ale z twoją ortografią też nie jest za dobrze;)

Z układem moczowym są problemy gdy np "sikasz krwią", wtedy przy podcieraniu się jej nie ma, ale skoro piszesz, że usiadłaś, patrzysz, a tam żywa krew, to na nic nie czekaj i nie szukaj wymówek. Pędź na izbę przyjęć.

Gość ale miałam stracha
przepraszam ale szybko pisałam :( i mogły mi sie literki pomylić zdarza się :) nie pytałam bo to z recepcji powiedzieli że dzisiaj nie przyjmuje

Gość szczerze, jeśli
to nawet nie masz możliwości z własnym lekarzem porozmawiać? Mój gin podaje komórkę na którą pacjentki mogą dzwonić z problemami i nie tylko.

Gość ale miałam stracha
nie nie mam w 1 ciąży też nie miałam nr bezpośredniego ale nic sie nie działo ... wszędzie jest inaczej ja nie chodzę prywatnie tylko z NFZ

Szczerze, jeśli- są wakacje i wielu lekarzy jest na urlopach, np. za granicą, a tam na pewno nie będą odbierać telefonów swoich rozhisteryzowanych pacjentek. Tym bardziej tych, które przyjmują na NFZ.

Gość szczerze, jeśli
no to mniejsza z tym numerem. Ja chodzę prywatnie więc to pewnie inna sprawa. Na twoim miejscu autorko pojechałabym na kontrolę do szpitala.

Gość ale miałam stracha
byłam w wc znowu siusiu i nic zero krwi ... a co jest złego że chodze z NFZ ? mało mam odciągane przez kilka lat za składki itp..;/ po to jest i po to sie płaci by z tego korzystac ;/

Gość nie no....
rusz dupe i idz do jakiegos ginekologa!!!

Gość szczerze, jeśli
a kto powiedział że to coś złego?? Już się czegoś doszukujesz czego nie ma.

Gość szczerze, jeśli
e tam szkoda gadać autorka uznała że taka krew to nic takiego. Jej sprawa.

Gość ale miałam stracha
cytuje "nie będą odbierać telefonów swoich rozhisteryzowanych pacjentek. Tym bardziej tych, które przyjmują na NFZ." juz jakies ale tutaj jest niedoszukuje sie niczego ale po co taka gadka nie bedą odbierać bo z NFZ ;/

Gość szczerze, jeśli
a to już pytaj osoby która to napisała.

Gość ale miałam stracha
nie powiedziałam że olałam to co sie stało poprostu krew nie była z dróg rodnych...więc z maleństwem nic sie nie dzieje możliwe że hemoroidy powruciły ;/ ech

Tak, a co jest inaczej? Z tym tylko, ze ja też chodzę na NFZ!!! Bo jestem tego samego zdania co ty, jeżeli chodzi o płacenie składek. Pomyśl, tylko, ze ty masz poważny problem, tak? A inne z każdym problemem dzwonią do gina i co, on ma te telefony co pół godziny odbierać, jak jest na wakacjach w jakimś Egipcie czy gdzieś? Ja akurat mam trochę wyobraźni i dystansu do siebie i czegoś takiego od lekarza nie oczekuję. A ty siedź dalej i kłóć się na kafeterii;)

Gość ale miałam stracha
ja sie z nikim nie kłuce jestem zdania że lekarz przyjmuje w godziny jakie ma ustalone a po pracy chce mieć wolne ja też bym nie chciała by po pracy do mnie co chwile ktoś dzwonił z problemami;/ lekarze też mają swoje życie :)

Gość szczerze, jeśli
powiem na koniec jeszcze tylko tyle: całkowitej pewności skąd była krew nie masz. Tobie moze sie wydawać tylko bo bez badania nie sprawdzisz. Hemoroidy i owszem ale żeby krew kapała bez żadnego powodu z odbytu to moim zdaniem musiałyby być bardzo zaawansowane. Dlatego pisałam że warto to wyjaśnić. Gdyż jakby nie było kapiąca ot tak krew czy to ukł. rodnego, ukł. moczowego czy odbytu nie jest w żadnym wypadku normą.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
idźże wreszcie do lekarza, bo jak coś się stanie to sobie nie wybaczysz

Gość khfdeesdfc5
Powiedzcie mi skad sie biora takie tepe dzidy? Pojawiła sie krew to pedze do lekarza a nie przekomarzam sie na forum.

Gość duphaston nie zaszkodzi
a moze sie skaleczylac na placeach albo na nodze - sprawdz