Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wynajmekawalerkewwwarszawie@wp

Kawalerka dla studentki w centrum Warszawy, wysoki blok!Zapraszam!

Polecane posty

Witam, kameralna, spokojna, cicha kawalerka na 11 piętrze wieżowca w samym centrum Warszawy. W skład kawalerki chodzi łazienka, przedpokój, zamknięta kuchnia, okna i jeden pokój dla studentki. Całość mieszkania 23m2. W bloku jest winda i schody Cena: 2450 plus opłaty 700 zł miesięcznie. Możliwość wynajęcia miesca parkingowego za 500 zł miesięcznie. Zapraszam! wynajmekawalerkewwwarszawie@wp.pl

Gość ptasiek nastroszony
tanio nawet , studentki stać spoko. musi dodatkowo studiowac na " odlotach"

Gość uahahahahha
23 m2 to ja mam kuchnie :D

Witam, ceny są typowe dla Warszawy. Zaznaczam iż jest to centrum. Pozdrawiam

Gość zgaga20
bez przesady. za 23m tyle pieniedzy??

Gość lknlknlknlknknlkn
żałosna cena. chyba za niewiadomo jaki luksus--- ale luksus na 23 m ? pokaż zdjęcia

Witam, zaznaczam iż mieszkanie jest kameralne, ciche, spokojne. Mieszkanie dla studentki. Zapraszam

dla studentki dobre pod warunkiem ze bedzie w tym mieszkaniu zarabiac dupa, inaczej nie ma szans uregulowac samych opłat a co dopiero całosci ;p I tyle... Kurwa, nienawidze tego kraju... Ceny z kosmosu,a zarobki przecietnego polaka, to 1200 zł na rękę - w porywach .

Gość lknlknlknlknknlkn
ceny kształtujemy - sami my - my wszyscy - tak samo jak ten wielce -pan z "warszafki" - chciwość nie zna granic. w tym okresie to się ludzie przescigają w tych cenach - wszystkie są jak z kosmosu - niedopasowane w ogole do realiów.

Gość bukaaa
Samo centrum Warszawy i cisza? Dla mnie to zaprzeczenie samo w sobie.

Witam, mieszkanie dla studentki. Jak wszyscy wiemy, są one o wiele bardziej spokojne niż studenci. W związku z masą pytań które wpływają on Państwa na maila, zaznaczam iż kaucja wynosi 5000 zł. Pozdrawiam.

Gość lknlknlknlknknlkn
poza tym - jak kogos juz stać na "taki wynajem" - klitki gdzie nawet oddychać ciężko w centrum zadymionego miasta to wolałabym na obrzeżu w dwa razy większym za tę samą cenę - bo jak mnie byłoby stać na taki wynajem to i na samochód również.

Gość powiem i ja .......
gdzie Ty znajdziesz taką studentkę którą stać na to żeby płacić przeszło 3 tyś zł za wynajem mieszkania wolne żarty no chyba że ma sponsora który jej będzie opłacał ....ogólnie mieszkanie jest za drogie biorąc pod uwagę metraż bo nawet dla osoby pracującej zarabiającą średnią krajową to za dużo....ja rozumiem jakby mieszkanie było chociażby 2 pokojowe gdzie mogłyby zamieszkać 3-4 osoby i podzielić koszty to wtedy być może ale i tak koszt by był za duży jak na studenta

Gość lknlknlknlknknlkn
a tak jeszcze oza tym - to prowokacja, nie wierzę, że koleś pisze serio, pokaż zdjęcie tego luksusu

Gość wynajmekawalerkewwwarszawi@wp
Witam, w związku z pytaniami napływającymi na maila o wygląd mieszkania, zaznaczam iż jest ono do kapitalnego remontu. Pozdrawiam. Mieszkanie dla studentki. Jednocześnie zaznaczam iż ktoś zarezerwował sobie mój pseudonim. Proszę więc o wszelkie inne pytania na maila.

Gość lknlknlknlknknlkn
no zdjecie daj... tyle kasujesz za klitke biznesmenie a nie stac cie na aparat zeby zdjecie zrobic tego luksusowego lokum?

Gość Tomasz z Warszawy 31
Szkoda ze tylko dla studentki :(

Gość wynajmekawalerkewwarszawi@wp
Witam w związku z napływającymi pytaniami na maila dodam, że mieszkanie ogrzewane jest piecem kaflowym, węgiel na koszt własny

Gość wynajmekawalerkewwarszawi@op
Dodam, że winda i drewniane schody są w remoncie do 2013 roku, dla dogodnego wejścia tymczasowo w szybie windy zamontowano drabinę. Serdecznie zapraszamy.