Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasffdsgdasgds

Moje dziecko usłyszało!!!!

Polecane posty

Gość dasffdsgdasgds

Mój syn (8latek) usłyszało kilka dni temu że rodzice ze strony jego ojca go nie chcieli. Oczywiście gdy Marcinek się urodził to ja zakochałam się w chłopaku(którego rodzice namawiali mnie na zabieg), sam też uciekł od ojcostwa. Przez 8 lat go nie bylo, dopiero od pół roku interesuje się dzieckiem, wcześniej nawet nie chciał wiedziec o jego istnieniu, podobnie jego rodzice. I kilka dni temu jak Marcin opowiadał do moich rodziców gdzie był z tamtymi dziadkami, usłyszał od dziadka(mojego taty) że tamci dziadkowie go nie chcieli.

Gość wstyd, żeby dorosły takie
rzeczy gadał! Musisz synkowi wytłumaczyć, że Ty go bardzo kochasz, a tamtą wypowiedź źle zrozumiał.

Gość dasffdsgdasgds
Tłumaczyłam to synowi!!! Żeby nie przejmował się takim gadaniem, niestety moj ojciec nie ma żadnych wyrzutów sumienia bo powiedział mi że on i matka pomagali mi a tamci dziadkowie nawet nie chcieli wiedziec o jego istnieniu.

Gość szczerze, jeśli
cóż dziecko głupie nie jest więc sobie pokojarzyło fakty. Co myślisz że ci uwierzy że kochajacy tatuś i dziadkowie przez ponad 7 lat się nim nie interesowali?

Gość i dobrze że on to usłyszał
:) niech wie gdzie ma rodzine.

Gość armagedonZawszeSieKonczy
Dziadkowie mojego syna (od strony byłego męża - zoastawił nas jak mały miał 4 mies) tez sie nie interesują wnukiem. Nie dzwonią, nie pytają, życzen na swieta czy urodziny nie wysyłają... jak ich syn nie placil aliemntow, o czym musieli wiedziec bo mieszkaja razem to palcem nie kiwnęli zeby pomoc, choc zapytac jak sobie radzimy. Gdyby nagle zaczeli sie interesowac moim dzieckiem nie pozwolilabym na kontakty... wiesz dlaczego bo tacy ludzie sa do wszytskiego zdolni.. do zagran przeciwko Tobie i dziecku rowniez... bo co to nagle nawrócenie? Wybacz ale nie wierze w takie rzeczy.. to ludzie bez serca i wspolczucia, nie chce zeby moje dziecko mialo z nimi stycznosc.

Gość palnełabym na twoim miejscu
starego idiote w łeb.

Gość mamamamann
trzymaj syna z ddaleka od jego taty i tamtych dziadków...

Gość o jajaaaaaa
ale palnął :O Takiej rzeczy nie powinno się mmówić nawet dorosłej osobie :O Przecież takie dziecko może to sobie zapamiętać i później może mu się to rzucić na psychikę :(

Gość no i dobrze że mu to powiedzia
ł!!!! Po co komu taki ojciec i dziadkowie, zwłaszcza dziadkowie(jak jeszcze jednych ma).