Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glosik oddany

Masz problem z leczeniem?

Polecane posty

Gość glosik oddany

Masz problem z dostaniem sie do lekarza specjalisty? wyznaczyli Ci odlegle terminy? napisz do mnie mam rozwiazanie omsignum@googlemail.com pozdrawiam i badzcie zdrowi>;-)

Gość noga zyrafy
a dlaczego to rozwiazanie niby na maila? czyzby oszustwo w celu stworzenia bazy mailingowej? tu na forum sie z nami podziel.

Gość glosik oddany
zadne oszustwo..po prostu to abonamentowa opieka medyczna..mamy 5 wariantow i trzeba je dopasowac do klienta,stad potrzebne sa dane np stan zdrowia..Klient wykupuje abonament na 1 rok.,placi sie co 3 miesiace pol proku lub w przypadku wykupienia opieki przez pracodawce co miesiac. Opieka dziala prosto: dzwonisz na infolinie .umawia Cie tam pani na wizyte i idziesz..do specjalisty to czas do 2 dni na wizyte.Na godz przed wizyta dostajesz jeszcze sms z przypomnieniem. Koszt to tylko 2,8 dziennie w przypadku wariantu podstawowego niebieski.Ja mam wykupiony srebrny np..kozystam czesto bo czemu by nie.

Gość napisalam do ciebie
i dlaczego nie odpisujesz?

Gość glosik oddany
;-)

Czylo 84zl miesiecznie. To sporo. W poprzedniej pracy mielismy wykupione taka opieke i nikt nie korzystal, bo byly w niej tylko podstawowe rzeczy, a opieka specjalistow kosztowala drugie tyle. Jeszcze rozumiem gdybym nie odprowadzala skladki zdrowotnej, ale jest obowiazkowa, zatem 84zl miesiecznie to dla mnie duza kwota. Do specjalisty chodze ze 2-3 razy w roku, bardziej oplaca mi sie wydac 500 czy nawet 700zl od 1000

A przepraszam, od 2000 (w koncu to opieka specjalistyczna, w wariancie podstawowym byli lekarze, do ktorych raczej nie chodze)

Gość glosik oddany
Ceny dostępnych wariantów: WARIANTY. NIEBIESKI SREBRNY ZŁOTY PLATYNOWY BRĄZOWY dla Seniora (od 60 do 70 lat) Abonament miesięczny w ramach opieki Medycznej SIGNUM dla CIEBIE Pakiet indywidualnyniebieski 80 zł Pakiet indywidualny srebrny120 zł Pakiet indywidualny zloty 200 zł lub brazowy Pakiet indywidualny paltynowy 300 zł PAKIETY biznesowe sa tansze ale oplaca je pracodawca

Gość glosik oddany
ktos ma jescze jakies pytanko? jestem na kafe i chetnie odpowiem

Gość glosik oddany
;-)