Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroplabeskidu

Dziś miałam poprawke z matmy i na nia nie pojechałam....

Polecane posty

Gość kroplabeskidu

jak w temacie. dodam tylko że ze wszytskich innych przedmiotów zdałam mature. j angielski - 76% j polski 56% wos roz 30% srednia zawsze mialam 4.0

Gość kroplabeskidu
przykre to, tym bardziej ze ja zawsze dobrze sie uczylam moz enie mialam swiadectwa z paskiem ale tak jak mwoie srednia 4.0 rok w rok. glabu co ledwo 2 mialy pozdawaly z matmy a ja nie.

Gość wazne pytanieee
no to czemu nie pojechalas?? moze by sie udalo.

Gość powiem i ja .......
no dokładnie czemu nie pojechałaś ?

Gość kroplabeskidu
zaspalam. a moja zjebana szkola dopiero dzis opublikowala sale i godzine poprawki. szukalam od tygodnia tych info

nie szkodzi zda maturke za rok i pojdzie na studia humanistyczne a pozniej bedzie wielka pani mgr narzekająca na bezrobocie :classic_cool: :o

Gość wazne pytanieee
sos a co od ciebie taki jad sie czuje? kiedys byles normalny,mily a teraz co widze to docinasz kazdemu co sie z toba dzieje?

Gość kroplabeskidu
a mi to jest bez różnicy czy pojde a jesli pojde to na jakie studia bo teraz to praktycznie po niczym nie ma pracy bez znajomosci. mam jakies ambicje i chcialabym skonczyc studia dla wlasnego samopoczucia. dodam tylko jeszcze ze moja kolezanka z klasy miala gorsze wyniki z matur ode mnie, z matematyki 40 pro i poszla na prawo na UMK

Gość henioooooooooooooooo
wazne pytanieee sos a co od ciebie taki jad sie czuje? kiedys byles normalny,mily a teraz co widze to docinasz kazdemu co sie z toba dzieje? mysle ze moze juz poprostu nie wytrzymuje bez kobiety..koorwica go strzela, dopoki go ktoras nie przeleci bedzie nie do zniesienia

Gość wywód logiczny
jakas dziwna jestes:( nie specjalnie ci zależało i tyle, jakbym ja miała taki egzamin to pół nocy bym nie spała a zasoać to napewno by mi się nie udało, trudno, nie każdy musi mieć wykształcenie

Gość wywód logiczny
zaspać

Gość kroplabeskidu
mam taka sytuacje w domu ze w tym roku na pewno nie poszlabym na studia i to jest pewne. I zależy mi nawet nie tyle co na studiach jak wlansie na maturze dla swojego dobrego samopoczucia, dla wiedzy ze cos w zyciu zrobilam dobrze. przykre tylko ze tepe laski co ledwo zdaly ida na prawo wyobrazcie sobie w takim razie jaki poziom reprezentuje uczelnia uMK torun ;]

Gość falcccca26
trzebabyło zdać głąbie i zostać naukowcem, lekarzem albo prezydentem

Gość kroplabeskidu
wypierdalaj kretynie bo nie s ami potrzebne do szczescia twoje wpisy umysłowy impotencie

Gość idz do lekarza po zwolnienie
moze Ci przełożą czy coś.